Handbal. CETATE DEVA – CSM PLOIEȘTI 28 – 23. Victorie fără valoare

17 martie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport, Ultima Ora

handbal-cetate-deva-hc-zalau-22-300x300 Handbalistele de la Cetate Deva au câștigat la cinci goluri diferență, scor 28-23, partida cu ultima clasată în Liga Națională, HCM Rm. Vâlcea, disputată, duminică, în Sala Sporturilor din Deva, în cadrul ultimei etape a sezonului regulat. La pauză, scorul a fost însă doar 12-11 pentru gruparea deveană care a tratat cu destulă superficialitate această partidă. Succesul e unul fără valoarea, întrucât Cetate va rămâne pe locul opt la finalul sezonului regulat și va juca în play-out în compania echipei CSM Ploiești, ocupanta locului 11. Teoretic, formația din Deva mai poate prinde un loc în cupele europene în cazul în care va câștiga trofeul Cupei României.

Primele șase clasate la finalul sezonului regulat vor forma prima serie valorică și vor disputa jocurile astfel: loc 6 – loc 1; loc 5 – loc 2;  loc 4 – loc 3. Echipele de pe locurile 7-12 formează a doua serie valorică și vor disputa jocurile astfel:  loc 12 – loc 7;  loc 11 – loc 8;  loc 10 – loc 9. Partidele se vor disputa după sistemul „cel mai bun din trei jocuri”. În caz de egalitate de puncte după primele două întâlniri, se va disputa al treilea duel, pe terenul echipei mai bine clasate (miercuri – tur, sâmbătă – retur, duminică al treilea joc – dacă este cazul). Daca rezultatul este egal și după al treilea joc, se vor executa aruncări de la șapte metri (conform Regulamentului). După încheierea acestei faze, în cadrul fiecărei serii se vor forma câte doua grupe, a învingătoarelor care vor juca pentru locurile 1-3, respectiv locurile 7-9 și a învinselor care se vor duela pentru locurile 4-6, respectiv locurile 10-12. (Ciprian Marinuț)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Controale la produsele din carne

Controale în judeţ la toate supermarketurile şi magazinele care comercializează carne. Până în prezent, nu au fost descoperite produse expirate.

Deva Gold face investiţii şi pentru locuitori. O casă trainică pe drumul către exploatarea Certej

Pe drumul nou, construit către viitoarea exploatare minieră de la Certej, una din casele localnicilor a fost reparată, consolidată şi...

Primele investigaţii cu noul computer tomograf la Spitalul Judeţean

Săptămâna trecută, personalul medical care va lucra cu noul computer tomograf al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva s-a aflat în...

Închide