Halep a pierdut trofeul la Transylvania Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep (foto) a declarat, duminică seara, în conferinţa de presă susţinută după ce a fost învinsă în finala turneului Transylvania Open de estoniana Anett Kontaveit, că jocul pres­tat de ea în această săptămână îi dă în­credere că dacă va munci va putea ajunge la un nivel şi mai ridicat.
„A fost clar un meci foarte greu astăzi, am încercat să lungesc cât mai mult jocul dar nu am reuşit. Pentru mine săptămâna aceasta reprezintă un lucru pozitiv, a fost binevenită o finală după un an atât de greu.Consider că am făcut tot ce am putut astăzi, dar asta a fost limita.Nu ştiu acum să spun ce nu mi-a mers, am încercat să schimb, nu pot să spun că nu am încercat, dar nu am reuşit. Sunt supărată, bine­în­ţe­les, dar nu atât de supărată încât să uit ce am făcut săptămâna aceasta, pentru că a fost o săptămână extraordinară. Sunt mult mai încrezătoare acum decât atunci când am venit la turneu. Am avut patru meciuri extraordinare şi un al cincilea mai slab, dar asta din cauza faptului că adversara a jucat un tenis extraordinar”, a declarat Simona Halep.
Pentru Simona Halep (30 ani, 18 WTA) a a fost prima sa finală din acest an şi a 40-a din carieră la simplu, 22 câştigate şi 18 pierdute. Halep a primit un cec de 16.398 de dolari şi 180 de puncte WTA, în timp ce Kontaveit s-a ales cu 29.200 de dolari şi 280 de punc­te WTA.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.