Politica si administratie

Guvernul a adoptat Strategia Națională de Vaccinare. Condamnarea românilor la mutilare

Se vor cheltui multe miliarde pentru ca românii să fie vaccinați la o rată de 95 la sută, și nu doar o dată în viață, ci CONTINUU, de mai multe ori pe an, fă­cându-se toate presiunile propa­gan­distice, mediatice, instituționale (in­clu­sive prin medici, profesori și preoți) și psihologice pentru ca TOȚI cetă­țenii României să fie vaccinați.
Se încearcă o vaccinare anuală a în­tregii populații a României – atât adulți cât și copii.
Mai grav este că se IGNORĂ reac­țiile adverse care duc la deces, in­fer­tilitate, paralizii și probleme iremediabile de sănătate.
Fiind o schemă instabilă de vaccinare, numărul vac­ci­nurilor vor crește an de an, din pixul Ministrului Sănătății (acum Rafila). Așa este în America, unde schema de vac­ci­nare conține multe vac­ci­nuri care cumulate au peste 50 de tulpini.
Strategia Națională de Vaccinare conține foarte multe portițe prin care se pot scurge sume imense de bani pe vaccinuri care nu se vor folosi niciodată și se vor arunca. Românii vor plăti aceste vacci­nuri din propriul bu­zu­nar, prin bugetul de stat, iar comisioanele vor intra în bu­zu­narele Big Pharma.
Ministerul a ignorat COMPLET ce­rerile și solicitările Societății Civice la dezbaterea din 17 August 2023. Sis­te­mul vrea să ne facă dependenți de vac­ci­nurile de sinteză care distrug sistemul imunitar și încearcă să compenseze temporar anticorpii din organism, asta venind la pachet cu o mulțime de reacții adverse care pe mulți i-au mutilat definitiv sau chiar i-au omorât.
Și nu, nu mai sunt conspi­rații. Guvernul acesta merge înainte cu planul său, fără să țină cont de cetățeni. În 2024, Partidul Oamenilor Tineri – POT va abroga toate aceste aberații și va reface Strategia Națională de Sănătate pentru să­nă­ta­tea oamenilor, ci nu pentru buzunarele Big Farma!
Reprezentanți ai So­cie­tății Civice, Doamna Doc­tor Anca Nițulescu, Avocat Marina-Ioana Alexandru și Psih. Adrian Aciu au a­nun­țat că vor face un PROCES COLECTIV pentru anu­la­rea în instanță a acestei strategii naționale de vac­cinare.

Anamaria Gavrilă,
Deputat de Hunedoara

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura