Guvernele ciocoilor USL şi PDL au dus Termocentrala Mintia în pragul colapsului. Noi o vom salva de la închidere!

Să fie vorba doar de nepricepere? Sau e vorba de nepăsare şi indolenţă? Să fie vorba şi de interese politice sau de corupţie generalizată? Noi credem că din toate e câte ceva, altfel, nu se explică de ce asistăm cu toţii la înmormântarea Termocentralei Mintia, altă dată, o unitate de prim rang în energetica românească. La sfârşitul acestui an, se vor opri grupurile 3 şi 4, pentru nerealizarea investiţiilor de mediu. Grupul numărul 1 este oprit de la începutul anului 2010, iar grupul numărul 2 mai are puţine ore de funcţionare. Asta înseamnă că anul viitor, adică în 2013, Termocentrala Mintia va mai putea să funcţioneze doar cu grupurile 5 şi 6, şi ele grupuri vechi, nemodernizate şi neconforme cu cerinţele de funcţionare asumate în Capitolul 22 Mediu, la intrarea noastră în UE. Şi după ce se epuizează orele de funcţionare şi la cele două grupuri 5 şi 6, ce mai faceţi, domnilor guvernanţi cu Mintia?
O veţi tăia la fier vechi, la fel ca toată industria hunedoreană de după 1990 şi vă veţi umple buzunarele pentru scurt timp, fără să vă pese măcar de copiii noştri şi fără să puneţi nimic în loc. Veţi lăsa astfel fără loc de muncă încă 1.300 de salariaţi, care n-au nici o perspectivă şi ai căror copii vor migra către alte judeţe din vestul României, unde dezvoltarea a luat locul distrugerii. Veţi distruge complet acest judeţ, care şi aşa, de- abia-şi mai trage sufletul sub talpa voastră.
Aţi avut posibilitatea să arătaţi cu toţii deopotrivă, PSD-işti, PNL-işti sau PDL-işti, că vreţi binele poporului şi al zonei în care locuiţi, dar n-aţi făcut-o. Aţi adus la capătul puterilor şi ultima redută economică, după ce aţi muls-o cum v-aţi priceput mai bine timp de peste 20 de ani.
Noi suntem singurii care avem soluţii de salvare a acestei termocentrale. Noi vom salva măcar două grupuri energetice prin modernizarea grupului 4 şi realizarea condiţiilor de mediu la grupurile 3 şi 4 şi vom atrage investitori pentru reconstrucţia a cel puţin două grupuri de 50 MW, care vor funcţiona pe biomasă şi deşeuri menajere. Noi suntem aceia care nu vom mai arde mai mult gaz decât cărbune şi care vom asigura gazul şi pentru Brad şi zonele limitrofe. Dacă voi n-aţi putut, noi putem! Dacă voi n-aţi vrut, noi vrem. În această campanie electorală o să vă spunem şi cum. Pentru că noi ştim şi putem să facem ceva pentru poporul român. Nu mai cereţi voturile oamenilor, pentru că s-au săturat de voi, aceiaşi ciocoi de 20 de ani încoace. JOS LABELE DE PE MINTIA !
Draia Ovidiu Daniel, candidat PP-DD
în Colegiul Uninominal nr. 1 Brad-Valea Mureşului

22 de comentarii la „Guvernele ciocoilor USL şi PDL au dus Termocentrala Mintia în pragul colapsului. Noi o vom salva de la închidere!

 • 2 noiembrie 2012 la 8:20
  Permalink

  Pfui, câtă forţă populistă în această scrisoare deschisă! M-aş bucura să văd realizate toate cele înşirate mai sus! Sincer m-aş bucura pentru toţi cei care ar beneficia de toate acele investiţii. Problemele însă sunt mai multe: la noi indolenţa a devenit o filozofie de viaţă, „las’ că merge şi-aşa” acompaniind-o îndeaproape! Dacă nu ne-am afla în apropierea campaniei electorale, poate că aş încerca să mă alătur „furiei” autorului scrisorii, însă acestea toate fiind zise, mă tem că nu e decât un sunet de goarnă care vrea să adune gloata de votanţi după care tânjeşte formaţiunea numită „PP-DD”. O să urmăresc îndeaproape activitatea domnului Draia, in anii ce vin, în cazul în care va câştiga voturile alegătorilor.

 • 2 noiembrie 2012 la 8:35
  Permalink

  Cand folosesti pluralul „noi”,te referi la tine si la Dan Diaconescu?Dupa ce ati rezolvat Oltchimul,suntem convinsi de minciunile voastre.Ati confirmat ca sunteti mincinosi,populisti,cu dosare penale.Voi vorbiti de ciocoi,parvenitilor?

 • 2 noiembrie 2012 la 8:53
  Permalink

  Ieri am fost sunata de Ovidiu. Mi-a spus ca daca mai pomenesc de copilul nostru nelegitim ma calca cu masina!

 • 2 noiembrie 2012 la 8:56
  Permalink

  Intrati pe site-ul socheres.com Aici il vedeti pe baiatul asta in forma lui reala.

 • 2 noiembrie 2012 la 9:02
  Permalink

  Ovidiule… Mintia eu am distrus-o! Eu PP-DD! Colegul tau actual. Eu am luat energie din alte parti! Eu am dat oamenii afara! Eu sunt langa tine! Cred ca ar fi bine sa stai totusi pe langa Gravil si sa faci ce zice prietenul meu Janel. O biberonare mai pro-funda ca esti bolovan rau!

 • 2 noiembrie 2012 la 9:03
  Permalink

  Ii mulțumim domnului Draia si ii dorim scces, deoarece este om bun si cu o gândire corecta.

 • 2 noiembrie 2012 la 9:11
  Permalink

  Janelu si Sicoe (amanta mea dea doua prima este entotero), va multumesc de sprijinul acordat, dar nu chiar așa pe fata ,vacrog frumos ca se prind astia , nus chiar așa prosti! Dați pe iei ca-mi iau puterea si imparatia. Si pictura din biserica, ajutati-ma va rog

 • 2 noiembrie 2012 la 9:35
  Permalink

  Jandlul Puradel varu meu mai mic, so trabul mo pralesco cana jeau, cana merau!

 • 2 noiembrie 2012 la 9:53
  Permalink

  Bine spui domnule Draia, dar e greu cu astia nu vezi ce comentarii fac, sunt niște nesimtiti. Nu mai știu ce sa facă cu asemenea articole in spate. Mult noroc si sănătate . Tine-o tot așa.

 • 2 noiembrie 2012 la 15:19
  Permalink

  Dar cand erai angajat la Mintia la serv Achizitii si faceai bara-bara cu vladu tot ce tu si prietenii tai sugeati de la Mintia, atunci nu era firma in pragul colapsului??? Cat de nesimtit sa fii sa vii cu povestile astea acum??

 • 2 noiembrie 2012 la 16:54
  Permalink

  MINTIA, cine te-a pus sa scrii,oare? Daca intradevar lucri sau ai lucrat acolo ți-ar pasa si tie de ce se întâmpla eu lucrez de peste 14 ani si astfel de articole chiar ma interesează , deoarece e masa copiilor mei si a colegilor mei. Ii mulțumim acestui domn care intradevar a lucrat la Mintia si si-a dat demisia de acolo ca si-a amintit de noi ! Mult noroc va doresc Domnule Draia.

 • 2 noiembrie 2012 la 16:59
  Permalink

  Daca toți politicieni ar scrie astfel de articole si nu ar sta după ce sunt pe funcții linistiti, tara asta ar fi altfel. Sălbatice nu salvati nu salvati , încercati sa faceți ceva , ATI băut cu gazul la brad măcar ATI pus paie pe foc si începe sa vorbească clasa politica actuala de asta. Tot așa domnule Draia .

 • 2 noiembrie 2012 la 22:22
  Permalink

  Draga Mariana, asa cum tu ai dreptul sa scrii(cu greseli mari de expriare si dezacorduri…), la fel am si eu dreptul sa imi spun parerea. N-ai inteles nimic din ce am scris: NU articolul deranjeaza, ci ipocrizia candidatului (vezi la DEX ce inseamna sa fii ipocrit)! Asadar pe mine nu ma „pune” nimeni sa scriu, asa cum se intampla in cazul multora de pe aici, care iau bani pentru asta, chiar si de la catindati (ironie pt „candidati)”! La cat de rau pricepi si scrii, nu cred insa ca e si cazul tau.. :))

 • 3 noiembrie 2012 la 2:25
  Permalink

  Catindati , ști tu sa scri Draga mintia, ipocrit înseamnă ce știm cu totiiii,dar catindati stiiii numai tu, nu?

 • 3 noiembrie 2012 la 22:09
  Permalink

  te-as scuipa domnule draia cand te vad dar il irosesc doar degeaba.

 • 4 noiembrie 2012 la 1:07
  Permalink

  Asa tata asa fiu. Va mai amintiti de militianul Draia???
  E bine iata ce a iesit din el , un ingamfat necrescut si necioplit fiu, care mai vrea sa devina si deputat. Oare noi suntem chiar cretini???

 • 4 noiembrie 2012 la 8:54
  Permalink

  Domnule Draia, o speranța pt. Aceasta termocentrala sunt oamenii ca si dumneavoastră, sa nu va lăsați cumpărat si voi de astia, cumpara tot si apoi vând numai ei!

 • 4 noiembrie 2012 la 8:58
  Permalink

  Îmi place de Dvs. mergeți înainte,jos tiranii,jos ciocoii!nu se mai poate cu nesimtiti astia nu vedeți ce comentarii au de puscariasi așa au condus România timp de 20 de ani.

 • 4 noiembrie 2012 la 13:24
  Permalink

  De militianul Draia ne amintim,dar de fostul primar de la soimus Nistor nu, dar de fostul Deputat Nistor nu. De viitorul deputat mai tânărul Draia Daniel Ovidiu DA! Votam schimbarea !!!!

 • 5 noiembrie 2012 la 8:00
  Permalink

  Marianaaaaaaaaaaaaaaa, pune mana pe o carte de gramatica! :)))

 • 5 noiembrie 2012 la 11:05
  Permalink

  Domnilor lasati problemele tehnice pe mana profesionistilor in domeniul energetic si eventual a unui administrator profesionist.
  Situatia de acolo este rezultatul managementului facut de nespecialisti.Oare credeti ca un specialist in transporturi feroviare, un fost politist care nu stie sa se poarte cu oamenii, un inginer miner care „se face ca face” ocuparea fortei de munca si un conducator de partid cu probleme psihice cunosc asa de bine problemele acestei societati? Dasii stiu tot si nimic mai mult.

 • 21 noiembrie 2012 la 14:33
  Permalink

  MA VIOLATORULE …!!! IT MAI ADUCI AMINTE , AR FI BINE SA TE RETRAGI DIN CURSA DE DEPUTAT…!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare