Gura lumii,19.06.2017

18 iunie 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

A învăţat să toarne în vremea regimului de tristă amintire, învăţătură care-i foloseşte şi astăzi. Este vorba de un fost edil din regiunea cu lămpaşe, care a fost zărit zilele trecute în compania unui băiat cu epoleţii ascunşi după pardesiu. Gurile rele spun că omul şi-a turnat fostul ucenic, care i-a luat locul la cârma urbei, însă raportul este mai mult o ficţiune decât realitate. Cârcotaşii ne-au povestit că s-a dus şi l-a reclamat pentru o pagubă de câteva sute de mii de lei, bani pe care i-ar fi luat respectivul din bugetul comunităţii. Numai că suma invocată nu se putea scoate din vistierie fără o justificare în acte. Este adevărat că ucenicul a semnat pentru ca banii să ajungă la o firmă ce construieşte un imobil. Ceea ce a uitat turnătorul să spună ar fi că societatea a fost angajată chiar de el pentru lucrarea respectivă şi în schimbul contractului şi-a primit procentul. Este foarte adevărat că acum, când la putere e ucenicul, procentul a sărit în buzunarul lui.

În loc să perie străzile în căutarea răufăcătorilor, mai mulţi băieţi îmbrăcaţi de stat şi plătiţi regeşte, cum încep tura, se retrag la un motel ascuns. Aşa au aflat cârcotaţii şi acum povestesc prin târg. Indivizii sunt dintr-o localitate din sudul judeţului şi, în loc de muncă s-ar desfăta cu o fetiţă care împarte plăceri prin motelurile şi hotelurile din regiunea cu lămpaşe. Pentru a avea protecţie, tânăra le oferă băieţilor neastâmpăraţi clipe de relaxare. În schimbul plăcerilor carnale, purtătorii de chipiu şi epoleţi îi asigură tinerei scăpare de răspundere penală. Gurile rele spun însă că băieţii mai şi cotizează din când în când la fetişcană, de teamă că ar putea fi supravegheaţi şi atunci ar risca să înfunde puşcăria. Astfel, dacă vor fi prinşi, ar putea spune că au avut şi ei nevoi, aşa ca bărbaţii, dar au plătit. Curios este cum îşi vor scoate cămaşa în faţa consoartelor.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Nea Ilie spune:

  La birfa nr 2 : asa cum sint sefii ( dumitru liviu, sabau remus, mocanu dan s.a.) asa unt si subalternii lor la care se face referire. Si acei sefi mentionati mai sus se duc la curve in timpul serviciului. Ce face SIPA? Nimic. Se face ca nu vede, ca doar salariul gras vine fara untirziere.

 2. Nea Ilie spune:

  Oooo. Scuze, l-am uitat pe dictatorul tihodor aurel de la p.m. Deva. Asta le face si copii subalternelor nu numai le-o trage. Cam asa arata Politia Romana. Rusineeee

 3. La tata spune:

  Un taranoi facut din flori cu o nevasta care nu a mai vazut sex de ani buni de zile deoarece “pensionarul tihodor “nu putea face fata si acasa si pe teren !
  Bine ca ai iesit la pensie prostovan care ai lucrat la roti vagoane la reva si pus pe functie politic !
  Acum tb sa fie inlocuita si menopauzista de nevastasa din functie ca si priasta asta a fost pusa politic si nu a inlocuito nimeni ca-i tinea Taurel spatele….dar gata a sosit momentul adevarului !
  Pensie putina jegosule !
  Poate te duci si tu odata cu cancerosii de socrii !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Teren de sport multifuncţional în Cartierul Dorobanţi

Primarul şi viceprimarul Devei au inaugurat, vineri, un nou teren de sport, multifuncţional în cartierul Dorobanţi al reşedinţei de judeţ....

Social-democraţii hunedoreni merg cu Liviu Dragnea

Liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că premierul Sorin Grindeanu nu...

Turneele finale, greu de atins pentru juniorii Jiului

Echipa de juniori Under 17 a clubului Jiului Petroşani a ratat şansa de a se califica în finala pe ţară...

Închide