Gura lumii

Gura lumii, 9.10.2015

gura-lumiiRezultatele sub aşteptări din startul sezonului au tulburat serios apele la clubul care beneficiază de cea mai consistentă susţinere din banii publici dintr-un oraş cu pretenţii din judeţ. Cică politicianul care a tras sforile pentru ca echipa în cauză să primească tratament financiar privilegiat regretă acum decizia luată, deoarece lipsa performanţelor îi şubrezeşte imaginea în perspectiva apropiatei campanii electorale. Din acest motiv, „boss-ul” şi-a tras de urechi oamenii de încredere din club şi le-a cerut să se dea de câte ori vor ei peste cap şi să dreagă busuiocul. Gurile rele susţin că „sub-şefii” luaţi la 11 metri au executat comanda cum au ştiut ei mai bine, însă se pare că deciziile luate au avut efect invers. În ograda proprie se pare că, în loc să se liniştească lucrurile, au apărut şi mai multe diviziuni, bisericuţe şi nemulţumiri, în vreme ce la exterior, comunicarea a fost cu deficienţe şi a dat cu bâta-n baltă. Rămâne de văzut dacă se va produce vreo minune ori avalanşa necazurilor va lua amploare.

Delicateţea unor delicatesuri, termenul de valabilitate la limită, condiţiile de depozitare nu foarte „securizate” şi lipsa de atenţie a unor consumatori pofticioşi au fost cauzele ajungerii la spital pentru toxiinfecţie alimentară a unor angajaţi ai unei companii din oraşul cu cetate. Cică în urma investigaţiilor ulterioare, cei păţiţi au aflat că hypermarketul de la care au fost cumpărate produsele în cauză are un obicei din a forţa prelungirea valabilităţii unor alimente perisabile, prin tot felul de manevre neortodoxe. Ba se recurge la scăderea temperaturii la locul de depozitare, ba se apelează la injectare cu diverse substanţe, ba se pune un termen de valabilitate întins spre limita maximă. Aşadar, atenţie la verificarea tuturor aspectelor unor produse alimentare în momentul achiziţionării, întrucât orice neatenţie poate fi plătită cu reacţii neplăcute ale organismului sau chiar cu ajungerea la spital.

One thought on “Gura lumii, 9.10.2015

  • Buna Ziua1
    As dor, daca puteti, sa ma ajutati.Ati publicat , in jurul datei de 8 octombrie, o reclama de pe OLX, cuo masina de vanzare, tip VW TDI PassatCC2, de culoare alba, la un pret de 4000 de euro.V-asfi recunoscator, daca ati putea sa aflu numarul de telefon al vanzatorului, sau daca anuntul mai este valabil si in prezent.
    Va multumesc mult.
    Succes in continuare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura