Gura lumii, 9.04.2019

8 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un director de la o primărie din judeţ îl sapă la greu pe şeful instituţiei. Zvonerii au aflat că omul nostru lucrează din răsputeri ca edilul şef de acolo să nu mai prindă un mandat. Cică în spatele lui ar fi un parlamentar hunedorean, care i-a pus gând rău primarului. Nu se ştie de ce edilul nu a aflat încă ce i se pregăteşte, poate e prea ocupat cu investiţiile, cert este că lucrurile, dacă vor fi aşa cum vrea directorul de care vorbim, nu vor fi ok pentru primar. Dar, fiecare îşi aranjează lucrurile cum doreşte. Cert este că directorul de care vorbim trage tare să-l alunge pe edil afară din primărie.

Spun cârcotaşii prin târg că negocierile dintre un primar din judeţ şi un partid au eşuat, după ce edilul nu a primit suma cerută pentru transfer. Se pare că lucrurile s-au împotmolit în ceea ce priveşte discuţiile dintre un partid şi edilul cu pricina. Povestesc gurile rele pe la colţuri că omul nostru nu a acceptat suma ce i s-a dat, pentru că aceasta era jumătate din cât ceruse el iniţial. În aceste condiţii, respectivul şi-a retras adeziunea şi le-a spus adio celor din formaţiunea politică în care voia să intre. Şuşotesc zvonerii că oamenii s-au cam certat şi şi-au spus lucruri urâte, unii invocând şantajul în cadrul acestor negocieri.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
VESTEA BUNĂ A ZILEI Achiziţia de vehicule electrice pentru Deva pe fonduri europene a intrat, de astăzi, în linie dreaptă!

Proiectul pentru achiziţionarea microbuzelor şi autobuzelor electrice a trecut, cu succes, de etapa clarificărilor cerute de finanţator şi a intrat...

Acţiune de susţinere a învăţământului preuniversitar agricol la Geoagiu

Vineri, începând cu ora 10, în incinta Liceului Tehnologic „Alexandru Borza” din Geoagiu se va desfăşura evenimentul „Susţinem învăţământul preuniversitar...

Lelese: serviciu de salubritate la un tarif decent

Cu toate că fac parte dintr-o comună mică, de munte, locuitorii comunei Lelese au beneficiat şi în anii trecuţi de...

Închide