Gura lumii

9 octombrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

gura lumii

Vorbeşte lumea că un fost personaj important, care a condus o înaltă instituţie judeţeană timp de câteva luni, a plecat foarte supărat, în momentul în care a fost înlocuit din funcţie. Spun cârcotaşii, că omul nostru a plecat atât de necăjit, după ceremonia în care a predat ştafeta succesorului său, încât atunci când a părăsit instituţia şi s-a urcat în autoturismul personal să plece spre casă, a provocat un mic carambol. Mai exact, el nu a observat că în spatele maşinii sale se afla parcat un alt autoturism, şi dând în marşarier să iasă din parcare, a buşit automobilul respectiv, şifonându-l binişor. Cârcotaşii mai susţin că omul nostru a ieşit din instituţia, pe care a apucat s-o conducă doar câteva luni, singur-singurel, nefiind condus de nimeni, deoarece foştii lui subalterni erau prea ocupaţi să-l perie pe noul jupân venit la cârma înaltei instituţii.

Gurile rele spun că un şef de la o instituţie care prinde din zbor tot felul de informaţii, care mai de care mai interesante, are zilele numărate în funcţie. Cică, vorbesc răspândacii pe la colţuri, şefii săi cei mari nu mai vor să-i prelungească mandatul. Asta, în pofida faptului că omul şi-a făcut bine treaba timp de mai mulţi ani şi nimeni nu a putut să-l înlocuiască, deşi unii s-au străduit din toate puterile. Cică, respectivul încearcă acum să se mai menţină o vreme pe post, pentru că îi place să fie acolo, în mijlocul informaţiilor. Numai că, se pare, de data asta lucrurile nu i se mai aranjează cum ar vrea el. Nu se ştie din ce motive, omul nostru va fi trimis la pensie, în afară de faptul că va împlini o vârstă, deoarece, cum spuneam, el a dovedit-o nu o dată că este meseriaş, nu glumă. Cei care nu-l au la suflet pe acest 007 hunedorean, susţin că  el va fi trimis în rezervă, deoarece a călcat pe coadă pe cine nu trebuia.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Hoţi de autoturisme, arestaţi

Poliţiştii hunedoreni au destructurat o grupare infracţională, specializată în furturile din şi de autoturisme, compusă din cinci membri, toţi din...

Nu mai sunt bani pentru salarii

Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara nu vor mai primi salariile din 15 noiembrie, din cauza lipsei de fonduri.

SMURD cere ajutorul Fundaţiei Soros

Asociaţia Salvital-SMURD Hunedoara a solicitat sprijinul Fundaţiei Soros, pentru obţinerea unei finanţări nerambursabile în valoare de 71.300 de dolari, în...

Închide