Gura lumii, 8.04.2019

7 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Îşi doreşte cu ardoare să prindă un loc pe listele de partid şi nu contează coloratura şi doctrina. Este cazul unui fost politician ce a trecut prin majoritatea partidelor, dar şi prin paturile şefilor de organizaţii. Gurile rele spun că de ceva vreme bate la uşa unui preşedinte de organizaţie pentru a fi lăsată să intre, să revină iarăşi în lumina reflectoarelor, dar mai ales la ciolan. Bârfitorii spun că liderul organizaţiei ar fi picat în mrejele politicianului ofilit, mai ales că şi el e frumos ca noaptea şi incapabil să cucerească vreo simpatizantă. Problema cea mare este că nu depinde doar de el să o reprimească pe cucoană, pentru că sunt voci în organizaţie care nu concep să o revadă.

Se desfăşoară în voie într-o regiune sudică a judeţului. Este vorba de o grupare ce se ocupa doar cu comerţul cu produse supuse accizării, dar care nu erau timbrate. Membrii grupării au făcut averi de-a lungul anilor, însă de ceva vreme li s-a cam terminat norocul. Au fost vânaţi şi verificaţi la sânge, iar cum pericolul de cătuşe era foarte mare, afacerile au fost restrânse până la limita de pericol. Cârcotaşii spun că şefii grupării, cu susţinere la nivel local, au ”verde” acum la comerţul ilegal, pentru că este nevoie de sponsorizări pentru o campanie. Cum oamenii sunt contrabandişti serioşi şi aduc cu tir-ul marfă, s-au pus deja pe treabă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Premieră pe străzile Devei: jandarmi în uniforme de epocă!

    Localnicii și turiștii care se vor afla în centrul Devei, sâmbătă și duminică, 6 și 7 aprilie 2019,...

Restaurarea sitului Sarmizegetusa Regia – cel mai mare proiect al ultimilor 30 de ani

  Vineri, la Deva, a fost prezentat proiectul „Restaurarea și punerea în valoare a sitului arheologic Sarmizegetusa Regia”, documentație realizată...

Întrebări pentru domnul Rareş Bogdan, candidat al PNL la alegerile pentru Parlamentul European

Domnule Rareş Bogdan, având în vedere faptul că în prezent sunteţi politician de top, dacă ţinem cont de faptul că...

Închide