Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că ginerele unui fost ministru face treabă bună prin judeţ, adică umblă de nu mai ştie de el, ca să-şi impună firmele sale peste tot. Omul nostru, căsătorit cu fiica fostului ministru, se descurcă extrem de bine, spun gurile rele, mai ales că nu pierde o zi ca să mai încheie alte contracte cu autorităţile locale de prin judeţ. Cică, susţin zvonerii, ginerică al nostru nu se dă în lături să acapareze mai multe domenii de activitate, deşi îi vin sume importante de la o companie cu mulţi mineri, unde este combinat în asigurarea pazei. Numai că aşa e în viaţă, cu cât câştigi mai bine, cu atât vrei mai mult şi nu-ţi mai ajunge. Lucru care, se pare, i se potriveşte de minune şi respectivului ginerică. Gurile rele susţin însă că omului nostru s-ar putea să i se termine butoiul cu miere, în caz că socrul său va fi devorat de cel supranumit Zeus. Nu de alta, dar se vorbeşte că unele din arestările care se petrec acum ar duce către socrul cu pricina.

Un lider interimar de partid are toate şansele să fie măturat din funcţia pe care o ocupă în prezent, din cauză că a intrat în dizgraţia colegilor săi de formaţiune politică. Liderul cu săgeată nu mai este acceptat de ceilalţi membri ai organizaţiei dintr-un oraş cu mineri, motiv pentru care l-au reclamat pe respectivul până sus, la judeţ, nemulţumiţi că el îşi cam bate joc de cei cu funcţii mai mici în filiala pe care încă o conduce. Revolta membrilor din organizaţia de care vorbim, spun gurile rele, nu e fără motiv, deoarece omul nostru are la activ mai multe situaţii tensionate. Chiar şi modul în care acesta a ajuns să conducă organizaţia nu e prea ortodox, dar acum, spun cârcotaşii, persoana respectivă s-ar putea să-şi petreacă ultimele zile pe această poziţie. Zvonerii susţin că omul nostru mai are o singură şansă: să meargă la şeful de partid din judeţ, să-şi pună cenuşă în cap, să-i jure credinţă veşnică, pentru ca acesta să-i acorde sprijin, altfel e ca şi terminat pe linie politică.

3 comentarii la „Gura lumii

 • 10 februarie 2011 la 8:35
  Permalink

  Ginerica sa fie oare Ionut Rudeanu? He he…intr-un an a luat zeci de masini la firma…se plimba numai in Audi Q7 Si A5…de unde bani? De la noi fraierii..care platim dari la stat!

 • 10 februarie 2011 la 13:42
  Permalink

  Rudeanu a fost ministru..?

 • 11 februarie 2011 la 8:26
  Permalink

  Nu e Ionut Rudeanu casatorit cu fata lui Blaga?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.