Gura lumii

2 februarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

După ce a tras din greu sforile, un fost şef de printr-o instituţie publică din sudul judeţului, scos aproape forţat la pensie, a ajuns în vârful ierarhiei unei societăţi care se ocupă de salubrizare şi care, bineînţeles, are contracte directe cu instituţia unde a lucrat subiectul nostru. Obişnuit să taie şi să spânzure, fără să-l tragă nimeni la răspundere, directoraşul de care vorbim îşi terorizează efectiv angajaţii care îndrăznesc să se plângă de condiţiile de lucru. Mai mult, pe cei cu gura mare, care nu pot să mai îndure tratamentul la care sunt supuşi, i-a ameninţat chiar că îi dă afară, pentru că el e şeful. Oamenii s-au săturat, însă, de comportamentul dictatorial şi se spune că, până la grevă mai e un singur pas, pe care angajaţii sunt decişi să-l facă. Doar-doar va auzi şi patronul firmei despre ce se întâmplă aici.

Un lider politic din judeţ, care aproape se jura că nu mai vrea funcţie înaltă, şi-a cam uitat promisiunile din momentul în care a preluat interimatul formaţiunii politice din care face parte. Spun sursele noastre, că omul atât de tare s-a obişnuit cu fotoliul de şef, că nu se mai dă dus de pe el. Dar, cum nu poate rămâne la infinit în interimat, trebuie să organizeze alegeri, aşa cum prevede statutul. Iar cap de listă cine credeţi că va fi? Exact liderul care susţinea, până s-a văzut instalat, că nu vrea în ruptul capului să fie şef deplin. Iar ca treburile să iasă cum vrea el, face deja lobby puternic pe lângă colegii din partid, în speranţa că le va câştiga simpatia.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Călcaţi” de Dacia

FC Hunedoara a suferit primul eşec în meciurile amicale din această iarnă, fiind învinsă cu scorul de 2-0 de Dacia...

Poliţistul traficant de migranţi, în faţa magistraţilor

Noi audieri în dosarul traficanţilor de migranţi. Cele patru persoane, printre care şi un agent de poliţie din municipiul Hunedoara,...

Tentaţia unui hoţ: soba bisericii

Biserica neoprotestantă din Uricani a fost prădată de un hoţ. Gabriel A., de 22 de ani, a pătruns în interiorul...

Închide