Gura lumii

8 decembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

De teama şefului mai mare, care i-a ameninţat că intră între ei şi ia măsuri drastice, doi „gălbiori” de prin judeţ au pozat în ultimul timp în prieteni la cataramă. În campania electorală care tocmai s-a încheiat, cei doi au fost văzuţi de mai multe ori aproape braţ la braţ, măcar pentru binele partidului. Animozităţile dintre ei s-au reluat, însă, imediat după ce „pericolul” de la Centru a dispărut din peisaj, iar zâmbetele largi, de campanie, s-au transformat în rânjete. Colegii celor doi răsuflă uşuraţi, că măcar nu mai trebuie să calce ca pe ouă în preajma lor, de teamă să nu facă un pas greşit, iar lucrurile au revenit la normal. Iar normalul dintre ei înseamnă, ca şi până acum, război deschis pentru supremaţie!

Un primar de prin sudul judeţului, roşu până în măduva oaselor de vreo câţiva ani, este pe cale să îşi schimbe culoarea politică. A vrut să fie portocaliu, dar nu a avut succes, deşi a fost primul care a sărit să îl laude public pe Băsescu, când acesta a câştigat alegerile. Acum, ar avea o oareşce preferinţă către galben şi trepidează în aşteptarea unei propuneri de la judeţ. Oricum, zilele lui sunt numărate în partidul cu trei trandafiri, din cauză că s-a luat în gură cu cine nu trebuia, adică un coleg mai de la nord un pic, mai vechi şi mai bazat politic decât primarul nostru. Cârcotaşii spun că zile multe nu mai are în formaţiunea politică în care a migrat cu câţiva ani în urmă, ceea ce ar fi taman pe placul politicianului cu gura mare, care nu ar vrea să facă el pasul despărţirii politice, ca să nu rămână fără fotoliul de primar.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Final de tur, pe locul doi

S-a tras cortina peste turul Diviziei Naţionale de popice, iar Inter Petrila a terminat pe locul doi, fiind în grafic...

A vrut să-şi ia mobilă cu acte false

Un devean s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să îşi ia mobilă în rate cu acte false....

Spray lacrimogen şi cătuşe pentru un şofer recalcitrant

Mai multe echipaje de poliţie au fost nevoite să intervină, pentru a opri un şofer care gonea pe străzile din...

Închide