Gura lumii

26 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbeşte lumea prin cârciumile şi cafenelele unui oraş, celebru pentru zimbrii pe care îi adăposteşte, că un mare mahăr din respectiva localitate ar cam avea mari probleme cu oamenii legii, după ce angajaţii săi l-au pârât la poliţie şi la procuratură. Se pare că individul, deşi este plin de bani şi nu are problema zilei de mâine, şi-a bătut joc de cei care lucrau în firma sa, făcându-i să scoată credite de la bancă pe numele lor, iar banii să-i dea lui, cu împrumut. Cârcotaşii povestesc că patronul s-a purtat frumos cu oamenii, până când s-a văzut cu grosul în buzunar, le-a plătit ratele timp de o lună, pentru a nu-i face să intre la bănuieli, iar apoi a început, rând pe rând, să-i dea afară. Până într-un final, angajaţii au rămas şi fără serviciu, şi cu rate imense de plătit, lunar. Numai că, băieţi deştepţi, ţepuiţii s-au aliat şi ”l-au dat în gât” pe mahăr, acum acesta fiind cercetat de organele legii.

Bine spune lumea în popor, că prietenii sunt buni pentru a te scoate din belea. La concluzia aceasta a ajuns şi un băiat cu caschetă, de prin municipiul reşedinţă de judeţ, care zilele trecute a dat de o mare problemă, cam fără ieşire, având în vedere faptul că, dacă se afla ce a făcut, toate presa îi sărea în cap. Se pare că individul cu pricina circula pe drumurile publice fără a avea asigurare pentru maşina sa. Până aici, nimic interesant. Ei bine, într-una dintre zilele trecute, tipul cu epoleţi a cam bulit-o, atunci când a avut un accident de maşină. După cum spun cârcotaşii, incidentul a fost ascuns de ochii lumii, dar băieţaşul cu ochii albaştri a trebuit, oricum, să îşi repare maşina. Aşa se face că a apelat la un bun amic, care întocmeşte RCA-uri, a declarat accidentul ca şi cum s-ar fi petrecut cu o zi după, şi a putut beneficia de reparaţii gratuite. Să nu ne mirăm, că nu-i singurul care şi-a rezolvat astfel problema şi, vorba aceea, cine poate, oase roade.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Magazinele de vise, interzise în municipiul Hunedoara

După ce în Petroşani şi Petrila, autorităţile locale au decis să interzică vânzarea plantelor etnobotanice, a venit rândul Primăriei Hunedoara...

Mii de credincioşi, aşteptaţi la mormântul pãrintelui Arsenie Boca de la Prislop

Anul trecut, peste 20.000 de credincioşi s-au aflat în pelerinaj la mormântul părintelui Arsenie Boca, fostul stareţ al Mănăstirii Prislop.

Dăruieşte o floare, nu da o palmă!

O campanie inedită împotriva violenţei asupra femeilor a fost declanşată ieri, în municipiul Deva. Şase poliţiste, îmbrăcate în uniformă de...

Închide