Gura lumii

6 octombrie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

Vorbeşte lumea că un om de afaceri din oraşul cu castel se laudă în stânga şi-n dreapta că el conduce organizaţia cu un trandafir din judeţ, deşi oficial, la cârma ei se află un parlamentar. Treaba stă, de fapt, astfel. Afaceristul de care vorbim, spun cârcotaşii, îl susţine financiar pe parlamentarul respectiv, de aici şi vorbele că el ar conduce în realitate filiala trandafirie de partid. Acum, nu ştim ce spun colegii de partid ai parlamentarului, dacă ştiu că acesta face ce îi spune omul de afaceri de care a venit vorba. Problema este însă alta. Afaceristului nostru i s-a pus pata şi vrea să candideze la postul de primar al municipiului, funcţie râvnită şi de parlamentarul pe care îl finanţează. Gurile rele susţin că situaţia nu se arată prea roz, deoarece nici unul dintre cei doi nu vrea să renunţe la această candidatură. Urmează să vedem cine va avea câştig de cauză printre membrii organizaţiei cu o roză. Sau, poate când doi se bat, al treilea câştigă.

Spun zvonerii că un şef de filială cu trei trandafiri la rever e pe făraş, după ce la alegerile desfăşurate în urmă cu vreo două săptămâni, nu a ieşit cine dorea el să iasă la şefia organizaţiei judeţene. Cârcotaşii au aflat că liderul local avea o înţelegere extrem de bine pusă la punct cu fostul şef, având şi promisiunea că el va fi candidatul pentru postul de edil şef din partea partidului cu trei roze, în urbea în care locuieşte. Numai că lucrurile s-au încurcat şi omul nostru este pus acum într-o dilemă mare şi nu ştie cum să iasă din ea. Cică unii dintre colegii săi de partid abia aşteptau să-i ia locul, şi la şefia filialei locale, dar mai ales, vor să candideze peste doi ani, pentru postul de edil şef al localităţii respective. Şi, susţin gurile rele, nici chiar prietenia dintre omul nostru şi un afacerist cu bube-n cap, care are ca activitate principală afacerile cu fier vechi, nu pare să-l scape pe politician de la mazilire.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. EU spune:

    la strimbe ne pricepem cu #tontii#. Birfele pornesc tot timpul de la persoane care spera sa candideze la toate posturile existente. Organizatia din Hunedoara este una puternica facuta cu multa munca, .Sau poate se vrea sa se revina la acel 8 la suta din 2008.

  2. razvi spune:

    Rudeanu cu fieru`?

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Încã sase ani de reparaţii la Castelul Corvinilor

Lucrările de reabilitare a Castelului Corvinilor din Hunedoara vor mai dura cel puţin şase ani, dacă se va păstra ritmul...

Fără antrenamente la Lupeni

Jucătorii echipei Minerul Lupeni au încetat pregătirea la clubul din Valea Jiului şi au devenit şomeri, fiecare încercând acum să...

Un criminal hunedorean a evadat

Un bărbat, condamnat la 22 de ani de închisoare pentru omor, a reuşit să fugă ieri dimineaţă de la locul...

Închide