Gura lumii, 3.04.2019

2 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că mai multor membri de partid de pe la noi li s-a promis de la centru un loc eligibil pentru alegerile parlamentare. Zvonerii de serviciu se distrează, deoarece sunt vreo şase membri cărora li s-a promis locul I. Că doar nu îi doare gura pe şefii de la Bucureşti să le promită oamenilor multe lucruri. Cârcotaşii şuşotesc că cel mai rău o va muşca unul dintre membrii care se pare că face săptămânal naveta la Bucureşti, unde merge cu sacoşa cu bani pentru unul dintre lideri. Gurile rele povestesc că acesta se străduieşte din toate puterile să-l sape pe coordonatorul organizaţiei judeţene, în speranţa că-i va putea lua locul la un moment dat. Omul şi-a plătit şi o campanie de presă locală, dar ce grav este că această campanie va fi făcută, în scurt timp, împotriva liderului judeţean.

Cică vorbesc cârcotaşii prin târg că într-un laborator pe la Capitală se fac şi se desfac alianţe politice. Deşi locul politicii nu ar trebui să fie acolo, totuşi, oamenii se întâlnesc în locul respectiv şi decid care pleacă de la un partid, cine trebuie să se înscrie în altul. Zvonerii de serviciu şuşotesc că lucrurile sunt foarte simple: dacă un politician este vulnerabil şi are în cv-ul său motive prin care poate fi şantajat, este chemat la raport. I se pun toate datele pe tavă, spun gurile rele, şi i se pune în faţă o cerere de înscriere în partidul celor cu ochi albaştri. Până acum, susţin cârcotaşii, nici o persoană nu a avut curajul să refuze solicitările cu pricina, având sabia lui Damocles deasupra capului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul Sorin Marica a trecut de la PSD la Pro România

Deputatul Sorin Marica (foto) s-a înscris în Pro România, susţinând că nu se mai regăseşte în PSD.

Declaraţie politică a senatorului PSD Viorel Sălan . Jandarmeria Română – 169 de ani în slujba României

Sărbătorim astăzi, 3 aprilie, Ziua Jandarmeriei Române, marcând, astfel, data la care, în 1850, Grigore Alexandru Ghica, domnul Moldovei la...

Noile autobuze din Deva au intrat în circulaţie!

Ieri, primarul Devei, Florin Oancea, a prezentat noile autobuze, aduse din Israel, care vor circula de acum pe străzile municipiului.

Închide