Gura lumii

1 august 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că o doamnă patroană din municipiul cu cetate i-a obligat pe unii dintre salariaţii săi să facă credite pe la bănci, după ce situaţia economică a firmei pe care o conduce nu i-a mai permis să se împrumute. Patroana noastră se dă zglobie, zi de zi, deşi mall-ul pe care-l conduce se duce tot mai tare în cap, cel puţin, aşa susţin gurile rele. Acum, nu ar fi nici o problemă, dacă doamna în cauză ar da banii înapoi salariaţilor, care s-au gândit şi la binele firmei la care lucrează. Cârcotaşii susţin că patroana nici măcar nu se gândeşte să le înapoieze sumele împrumutate de angajaţi, care au crezut că li se întoarce binele făcut. După ce a folosit banii oamenilor, care trebuie să plătească şi dobânzi după împrumuturile luate, unii dintre ei au fost daţi afară din serviciu, motiv pentru care s-au supărat rău de tot, cum era şi normal, pe doamna patroană. Gurile rele susţin că mall-ul din inima oraşului e pe ducă şi multe firme se văd nevoite să pună lacăt pe magazinele de acolo, deoarece sunt nemulţumite de preţul chiriei cerute de patroană.

 O doamnă director, pe care au tot huiduit-o colegii săi de partid, deoarece nu ascultă ca şi ceilalţi membri de glasul conducerii, le-a provocat o surpriză prietenilor. Spun gurile rele, că directoarea în cauză, după ce a ocupat două posturi de şef la două instituţii, una care se ocupă cu problemele de sănătate şi cealaltă, care are grijă de mediul înconjurător, a făcut ce a făcut şi a reuşit să se angajeze pe o funcţie mai mare, tocmai la Capitală. Cârcotaşii susţin că aşa de tare s-a supărat directoarea pe colegii săi de partid, care nu vroiau să o lase pe postul de la instituţia cu problemele asiguraţilor, că ea s-a dus frumos la ministerul de care aparţine şi şi-a negociat un post bunicel, de consilier. Aşa se face că toţi colegii de politichie au rămas cu ochii-n soare şi rozându-şi unghiile, de ciudă că directoarea de care vorbim le-a făcut din nou o mare surpriză. Adică, după ce a ocupat două posturi de director, acum le-a lăsat pe amândouă libere, să se certe cine vrea pentru ele şi să-şi spargă creierii şefii de organizaţii, ca să nominalizeze pe altcineva pe funcţiile respective.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mitu spune:

    Pana la urma s-a dovedit a fi o femeie desteapta si care stie ce vrea de la viata …politica . Si a procedat normal daca stam sa judecam cine face politica in Romania acestor vremi…si mai ales in judetu’ Hunedoara !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Nicolae Cerişer, directorul Castelului Corvinilor

Bulina albă

Vasile Iorgovan, directorul AJOFM

Afinele româneşti, exportate în Germania

O primă cantitate de 20 de tone de afine a fost livrată de silvicultorii hunedoreni în Germania, în această săptămână,...

Închide