Gura lumii, 29.08.2019

28 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

   Nu se mai înghesuie să rămână în câmpul muncii după ce au aflat că regulile jocului se vor schimba. Cârcotaşii spun că lovitura greapentru truditori a fost luată în secret şi este o chestiune de timp până va fi anunţată oficial. Astfel, cei care aşteptau cu ardoare să fie daţi afară cu nişte bănuţi în buzunare, ca mai apoi să intre în pensie, se înghesuie acum să-şi facă actele pentru a pleca din sistem. Fără bonificaţii şi fără grija că ar putea să dea vrabia din mână pe cioara de pe gard. Modificarea care le dă frisoane ar viza personalul care se ţine cu dinţii de scaune pentru a fi pe lista concediaţilor cu compensaţii. Aceştia ar fi obligaţi să mai muncească vreo doi ani după ce li se termină sprijinul, ca mai apoi să se poată retrage din activitate.

Băutura e boală grea! În urmă cu câţiva ani a făcut o cascadorie de care se fereşte până şi cel mai curajos cascador, a scăpat cu spaima şi o durere de cap, dar nu din cauza vreunei lovituri, ci a vinului consumat. Nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe condamnarea cu suspendare şi a urcat iarăşi euforică la volan. Aşa povestesc gurile rele prin târg. De această dată, spun cârcotaşii, a lovit un stâlp şi şi-a luat tălpăşiţa înainte de a-i fi pusă fiola. Cârcotaşii spun că este vorba de o coniţă din estul regiunii cu lămpaşe, o fină a unui fost şef de urbe, care are mari probleme cu alcoolismul. Cucoana nu este chiar alcoolică, pentru că nu bea de stinge, însă când o face se transformă. De aici şi problemele, pentru că devine atât de curajoasă încât uită de ruşine, lege ori chiar de faptul că-şi poate pierde libertatea.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 29.08.2019

Costin Munteanu, bărbat din Petrila

Bulină albă, 29.08.2019

Fabius Tiberiu Kiszely, prefectul judeţului Hunedoara

Contractul Lotului 3 al A1, reziliat!

Este oficial! Contractul constructorului de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva a fost reziliat, aşa cum ameninţa în urmă cu...

Închide