Gura lumii, 27.08.2019

26 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

  Vorbesc cârcotaşii prin târg că un personaj de pe la noi, lucrător în administraţie, se-nţelege, s-a supărat rău de tot că nu va fi desemnat drept candidat pentru o funcţie importantă pentru alegerile locale de anul viitor. Zvonerii de serviciu susţin că omul nostru s-a enervat aşa de tare că nu i-au fost apreciate talentul politic şi inteligenţa, că a făcut o criză de nervi în public. În aceste condiţii, colegii săi s-au supărat la rândul lor şi i-au transmis că nici pe viitor nu va mai pupa el vreun post, că s-au săturat de istericale de genul acesta. Gurile rele şuşotesc că respectivul s-a urcat rapid în autoturism şi a plecat spre capitală, ca să se plângă la mai marii din partid de tratamentul la care a fost supus.

Spun zvonerii pe la colţuri că e scandal mare între o duduie şi un politician de pe la noi, după ce femeia s-a simţit lăsată de izbelişte într-un scandal în care este implicată. Politicianul, care are acasă nevastă şi copil, se pare că are o relaţie cu funcţionara noastră de mai mulţi ani. Acum, când duduia nu şi-a făcut treaba şi riscă să-şi piardă chiar postul care îi aduce bani frumoşi în cont în fiecare lună, politicianul nu a putut să o ajute. Omul nostru nu mai are intrare cum avea pe vremuri la cei care conduc destinele judeţului şi nu şi-a permis să ceară păsuire pentru iubita sa. Iar femeia s-a simţit trădată şi abandonată, motiv pentru care omul nostru va avea de suferit.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 27.08.2019

Mircea Hurubean, recidivist

Bulină albă, 27.08.2019

Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăştie

Cioban accidentat în Şureanu, salvat de un elicopter SMURD

Două accidente petrecute în acelaşi timp în Masivul Şureanu au mobilizat mai multe echipe de salvatori montani din cadrul Serviciului...

Închide