Gura lumii

15 iulie 2010 | 4 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

Vorbeşte lumea că un fost personaj important de la judeţ, aflat acum pe scaunul de conducător al unei întreprinderi ce scoate fum, din apropierea reşedinţei de judeţ, a încheiat un contract baban cu fiţuica de partid, cu un trandafir. Gurile rele susţin că respectivul contract, cu mai multe zerouri în coadă, nu ar fi tocmai legal, mai ales că, atunci când s-a trezit stăpân pe postul de şef al întreprinderii, omul nostru a anulat majoritatea contractelor cu furnizorii, pe motiv că au fost făcute de fostul director. Însă, spun cârcotaşii, motivul real al acţiunii personajului de care vorbim a fost acela de a controla financiar firma, mai ales că de acolo poate scoate bani frumoşi, pe lângă salariul pe care îl primeşte. Numai că, se pare că organele abilitate s-au sesizat că nu este în regulă, în urma unei reclamaţii, iar acum, urmează să se efectueze un control privind toate contractele din firmă. Pe de altă parte, cârcotaşii spun că directorul nostru concediază personal, în schimb, face angajări, dar, se-nţelege, numai pe acei care au trandafirul la rever.

Vorbesc gurile rele că un director de companie din judeţ trage tare, să ducă la sapă de lemn, adică să distrugă, una dintre filialele firmei, pentru a o cumpăra ulterior. Cârcotaşii susţin că la afacere e băgat tare şi un parlamentar, că doar nu poate să trăiască, săracul de el, numai din indemnizaţie. Zvonerii spun că şi directorul şi deputatul au făcut calcule sigure şi există mari şanse ca filiala respectivă, care se află în alt judeţ, să fie adusă la stare de faliment, astfel, ca mai apoi, să poată fi cumpărată de ei la un preţ derizoriu şi pusă iarăşi să facă bani. Nu de alta, dar directorul de care vorbim i-a dat afară pe aproape toţi specialiştii din firmă, pentru ca ei să nu-şi dea seama de planurile celor doi, angajând în schimb, tot felul de cunoştinţe nepregătite. Cârcotaşii au aflat că planul celor doi, al directorului şi parlamentarului, se desfăşoară normal, deocamdată. Nu se ştie însă până când, deoarece lumea nu e chiar aşa naivă cum cred ei. Şi, mai mult, nu sunt singurii care cunosc asemenea practici de îmbogăţire rapidă.

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. mariana spune:

  este vorba de vladu un mare escroc a dat afara 300 de oameni si a angajat zeci de oameni nepregatiti tarani de la pdl.

 2. javrot spune:

  chiar tarani nu sunt toti, dar sunt din pdl, oamenii care sunt abonati la angajarea pe linie de partid
  ex

  muntea raluca
  urmariti cariera lor si veti vedea ca au fost cam peste tot unde e cald

 3. Cosmin D. spune:

  O cunosc personal pe aceasta doamna si din punct de vedere al pregatirii, profesionalismului si calitatii de om a fost la superlativ de fiecare data.
  Indiferent daca face sau nu politica. Cred ca asta este mai putin important, atat timp cat un om isi face meseria.

 4. marioara spune:

  Bai, mariano, aia 300 de oameni au facut cereri de disponibilizare..asta nu ti-au spus-o? de unde ai scos-o tu ca i-a dat vladu afara? ia fi tu curioasa si du-te la vladu sa iti arate cererile alea…sa nu mai scuipi minciuni!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
15 octombrie, datã crucialã pentru actualul guvern

Referitor la posibila ieşire a UDMR de la guvernare, discuţie care se poartă mai mult pe la colţuri, europarlamentarul Iuliu...

„Garda de Mediu protejează firme de pe halda de zgură”

Peste câteva zile, se împlineşte un an de când Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Hunedoara a cerut Gărzii de Mediu...

Bulina albă

Virgil Marin, organizator raliul off-road

Închide