Gura lumii

Vorbesc angajaţii unei societăţi de stat – mare producătoare de energie electrică şi nu numai – că şeful lor cel portocaliu, adoptând modelul mai marilor de la Capitală, care fac orice, numai ca să-şi protejeze clientela din grupurile de interese, a trecut la măsuri radicale. Cică, de curând, unul dintre specialiştii acreditaţi de nimeni altcineva, decât Banca Mondială, a fost trimis, de către şeful cel portocaliu, în şomaj tehnic. Cu alte cuvinte, omul a fost eliminat pentru o perioadă bunicică de timp, ca să nu-şi bage nasul unde nu-i fierbe oala. Pe de altă parte, pe post de consilier personal, a fost promovat fiul unui fost miliţian, personaj despre care s-a făcut mare tam-tam, când a fost extrădat din Marea Britanie, cu cătuşe la mâini, ca urmare a remarcabilelor fapte săvârşite pe acele meleaguri. Acum, gurile rele cârtesc pe la colţuri, nedumerite în ce măsură l-ar putea consilia atât de bine noul consilier personal, iar cel de la Banca Mondială n-a ştiut.

Mare mirare pe capul unei directoare de instituţie judeţeană, care se ocupă de protecţia mediului, când, într-o dimineaţă, s-a trezit fără frumuseţe de trandafiri din faţa casei, ce tocmai înfloriseră în toată splendoarea. Persoane rămase încă necunoscute, şi-au strecurat mâinile printre zăbrelele gardului din fier forjat şi au tuns, cu dibăcie, toţi trandafirii care înfrumuseţau grădina din faţa casei. Cârcotaşii, care nu s-au putut abţine de la comentarii răutăcioase, spun că hoţii de trandafiri poate i-au făcut directoarei un bine, fără să-şi dea seama. Adică, după ce şefa de instituţie judeţeană s-a retras din PSD, au lăsat-o şi fără trandafiri, ca să nu mai vadă, zi de zi, simbolul partidului pe care l-a părăsit.

One thought on “Gura lumii

  • 23 iunie 2010 la 21:28
    Permalink

    Minciuni…dar gogonate tare! Calmati-va odata!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
OTV-izarea, pe cai mari!

Nu am devenit un fan OTV şi nici al lui Gigi Becali, deşi cu ceva timp în urmă, am scris

„Dacă nu termini cu întrebările, îţi pun cătuşele”

Un poliţist comunitar din Deva s-a dat ieri în stambă, în timp ce sancţiona o şoferiţă care îşi oprise maşina...

„Ilic Ljubisa nu este Johnny Americanu”

Singurul martor audiat ieri, la Judecătoria Deva, în procesul în care 11 persoane, părţi ale Dosarului „Aurarii 2”, sunt acuzate

Închide