Gura lumii

Gura lumii 24.09.2015

gura-lumii

Spun cârcotaşii că doi aleşi locali de la un fost partid mov nu vor nici în ruptul capului să îmbrace noile haine de culoare roşie şi se gândesc că lor le-ar sta mai bine în ţinută galbenă. Fapt pe care nu-l pot da pe faţă, pentru că ar risca să piardă fotoliul de sub partea moale a organismului pe motiv de traseism politic. Aşa se face că oamenii noştri, membri în sfatul aleşilor locali al unui municipiu important din judeţ, nu-şi pot da arama pe faţă, în schimb ridică mâna atunci când trebuie. Gest nonverbal extrem de important, suficient pentru a pune în practică înţelegerile pe care le au făcute pe la spate şi care înlocuieşte orice legitimaţie de partid sau afiliere politică făţişă. Lucru care le convine celor din partidul cel galben, dar îi deranjează pe cei care consideră că o alianţă trebuie respectată, iar trădările nu sunt binevenite, mai ales că se apropie campania electorală.

Locatarii unei străzi dintr-un municipiu cu patru litere au propria fântână arteziană, deşi artera este una lăturalnică, iar de apa ţâşnitoare se pot „bucura” doar ei. Spun gurile rele că atunci când ploaia este mai densă, dintr-o gură de canalizare ţâşneşte apa într-o veselie, ajungând uneori şi la doi metri înălţime. Nimic rău în asta, susţin terapeuţii, pentru că învecinarea cu o sursă de apă este întotdeauna benefică. Doar că apa odată ieşită din subteran rămâne la suprafaţă, adunându-se în bălţi care la un moment dat ajung până la locuinţele oamenilor. Uneori chiar le intră nepoftită în case, spre disperarea şi indignarea proprietarilor. Ca să nu mai vorbim de şoferii care nu au nici o şansă să traverseze zona cu autoturismele, fiind nevoiţi să ocolească fântâna arteziană temporară. Ajunşi la culmea disperării, locatarii străzii respective au încercat să desluşească problema şi să ceară ajutorul celor responsabili, astfel încât să nu mai aibă parte de astfel de surprize. Dar odată intraţi pe uşa larg deschisă a birocraţiei şi a întrebărilor fără răspuns, oamenii noştri au văzut cu ochii lor cum cei responsabili îşi aruncă pisica moartă peste gard unii altora, fără să se pună de acord pentru a găsi o rezolvare, aşa că au lăsat-o baltă.

One thought on “Gura lumii 24.09.2015

  • Cei 2 aleși mov sunt de la HUNEDOARA:retardatul de Marginean(o nulitate încă de când era la Rusca) si mitomanul de Muszik,zis si „umbra primarului”
    Libidinosul asta jegos e o nulitate,pe când conducea Organizația PSD de la Calan obținea „rezultate” de 3-4 %….!
    Vai…vai….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura