Gura lumii – 24.02.2019

25 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Scandal în urbea cu lămpaşe după ce un membru de partid a început să vorbească pe la colţuri despre cotizaţiile pentru viitorul scrutin. Omul susţine că mahărul ales i-ar fi cerut să-i dea salariul pe un an de zile în schimbul unui loc eligibil pe liste. Suma ar intra în conturile partidului drept sponsorizare, dar fără acte legale. Practic, banii ar fi la cheremul şefului. N-ar fi chiar o mare problemă dacă individul n-ar avea antecedente. La alegerile trecute a uitat de promisiune şi a lăsat în afara listelor mai mulţi cotizanţi. Gurile rele spun că atunci n-a avut în intenţie să le dea „ţeapă“, dar listele i-au fost schimbate de superiori. Nici în zi de azi n-a mai dat banii cotizaţi de candidaţi înapoi. Cu tupeu le cere aceeaşi sumă, deşi ştie că situaţia s-ar putea repeta.

Bani din surse externe şi nu de la buget. Acesta pare să fie ţelul angajaţilor unei fabrici din capitala regiunii cu lămpaşe. Cum se apropie de pensie, mai mulţi şefi şi şefuţi vor să-şi rotunjească veniturile pe ultima sută de metri. Gurile rele spun că indivizii au deschis porţile unităţii pentru hoţi şi primesc simbrie în schimbul bunăvoinţei lor. Numai că nu toţi hoţii sunt lăsaţi la furat, pentru că amărâţii ce vin cu sacul nu cotizează nici de un pachet de ţigări. Sunt lăsaţi doar cei cu camioane, cu utilaje, care pot fura în câteva minute cât fură un amărât în 10 ani.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ministrul Natalia Intotero s-a întâlnit cu membrii comunităţii româneşti din Brisbane

Adriana Năstase O întâlnire specială a avut loc între ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, şi reprezentanţii comunităţii de români stabiliţi în...

După un an de la începerea anchetei, a fost trimis în judecată

Tânărul din municipiul Petroşani care a ucis pe o trecere de pietoni doi oameni, în urma unui teribil accident, a...

S-a izbit cu ATV-ul de o maşină

Evenimentul rutier s-a petrecut pe o stradă din localitatea Uricani, unde un tânăr de 29 de ani, care circula cu...

Închide