Gura lumii, 23.08.2019

22 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

  Vorbesc cârcotaşii că o duduie care se ocupă cu organizarea de cursuri cu fonduri europene are un stil extrem de enervant când vine vorba de comunicarea cu viitorii clienţi. Deunăzi, o persoană a cerut informaţii de la firma cu pricina, pentru a urma un curs de infirmieră. Zvonerii au aflat că persoana respectivă a fost tratată cu un dispreţ total, fiind trimisă pur şi simplu la plimbare de duduia de care facem vorbire. Cică organizatoarea a trimis-o pe candidată la cursurile de infirmieră pe la un spital, ca să-şi bată joc de ea, spunându-i că să se ducă mai întâi acolo, ca să vadă unde se face partea practică. Problema-i că de la început, nu se ştie de ce, de când a vrut să se înscrie, femeia a fost tratată cu dispreţ, de respectiva cucoană, care mai şi beneficiază de fonduri europene. Oare cei responsabili cu acreditarea firmelor respective cunosc această realitate?

Povestesc gurile rele prin târg că e bătălie mare într-o organizaţie de partid, după ce unul dintre viitorii candidaţi este susţinut de un personaj influent, iar altul, de către membri simpli. Acum nu se ştie care dintre cei doi va candida până la urmă pentru un post important. Cârcotaşii spun că unul dintre posibilii candidaţi se bazează pe banii susţinătorului său, pentru a-i determina pe colegi să-l voteze în această cursă. Zvonerii de serviciu povestesc pe la colţuri că luptele sunt extrem de strânse şi s-ar putea să iasă şi scântei în această organizaţie, care se pare că stă pe un butoi de pulbere.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 23.08.2019

lie Florin, cetăţean din municipiul Deva

Bulină albă, 23.08.2019

Plt. maj. Daniel Călin, pompier la Detaşamentul Petroşani

Se caută tineri pentru Programul Eurodyssee

Consiliul Judeţean Hunedoara selectează patru tineri, cu vârsta între 20 şi 35 de ani, pentru a fi cooptaţi în Programul...

Închide