Gura lumii, 23.04.2019

22 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că membrii unui partid politic au o sarcină extrem de dificilă în ultima perioadă. Cică oamenii trebuie să aducă fiecare câte 10 noi membri, în caz contrar, ei fiind excluşi din formaţiunea politică respectivă. Cârcotaşii povestesc pe la colţuri că mulţi dintre ei au protestat, mai retras, e adevărat, nervoşi că li se impune aşa ceva de către şefii pe linie politică. Acum nu se ştie ce se va întâmpla cu cei care nu vor fi în stare să aducă oameni în partid şi dacă vor scăpa de pedeapsa cu excluderea. Cert este că în partidul cu pricina se duce lipsă de membri, dovadă că s-a recurs la asemenea acţiuni pentru creşterea numărului acestora.

Cică un personaj care a trecut de la un partid la altul se pregăteşte de o nouă trădare, că aşa îi stă bine omului nostru. Spun zvonerii de serviciu că respectivul a bătut recent palma cu şeful unei formaţiuni politice, dar acum s-a răzgândit. Vorbesc răspândacii pe la colţuri că omul nostru a stat şi a cugetat şi a ajuns la concluzia că nu e bine ceea ce a făcut şi că are nevoie de altă provocare şi, evident, de alte promisiuni. Cârcotaşii şuşotesc că el vrea să ajungă pe un alt post în administraţia locală şi vrea să accepte, pentru asta, oferta unui alt partid. Nu se ştie, aşadar, câte asemenea oferte va accepta omul nostru până la alegerile locale de anul viitor. Timp are, berechet.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cursă nebună oprită de poliţişti

Poliţiştii din Haţeg au filmat şi înregistrat cu aparatul radar din autospeciala de poliţie un autoturism care gonea pe DN...

Rănită grav din cauza lipsei experienţei la volan şi a vitezei

O tânără de 19 ani a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina şi a suferit răni grave....

Bloc evacuat din cauza unui incendiu

Un copilaş de trei ani şi o bătrână au avut nevoie de ajutorul paramedicilor SMURD şi al pompierilor, în urma...

Închide