Gura lumii, 21.08.2019

20 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Spun gurile rele prin târg că un director de pe la noi are viaţă grea la serviciu. Cârcotaşii de serviciu dau ca sigură relaţia lui cu două subalterne, iar asta îi ocupă aproape tot timpul. Omul nostru se mai plânge pe la cunoscuţi că nu ştie ce să mai facă, să aibă o viaţă mai liniştită, dar nici nu poate renunţa la una dintre angajatele respective. Ba, mai mult, are şi nevastă acasă, iar asta ar putea să-l coste foarte scump. Până una alta, directorul de care vorbim trece de la o zi la alta fără să aibă curajul să pună piciorul în prag şi să le spună celor două angajate că nu mai vrea să continue în acest fel.

Povestesc zvonerii prin târg că un funcţionar dintr-o instituţie, care vrea de mult timp să ajungă şef, i-a pregătit actualului director o mare surpriză. Zvonerii povestesc pe la colţuri că omul nostru s-a gândit că a aşteptat prea mult timp şi vrea cu tot dinadinsul să ajungă pe funcţia mult visată. Pentru că, şuşotesc gurile rele, respectivul a făcut tot ce a putut ca să fie promovat, dar degeaba. Şefii lui nu au vrut să audă de o asemenea mişcare, aşa că omul a rămas pe postul vechi. Însă, susţin cârcotaşii, el este hotărât să nu mai accepte o amânare şi vrea să-l dea jos singur pe şeful său, fiind mai simplu să abordeze o asemenea măsură decât să aştepte la infinit.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 21.08.2019

Alexandru-Eduard Muntean, cetăţean din Hunedoara

Bulină albă, 21.08.2019

Prof. Nicolae AlexE, antrenor de atletism din Deva

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale sprijină financiar fermierii români

    Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale continuă şi în anul 2019 sprijinirea financiară a fermierilor, prin acordarea de forme de...

Închide