Gura lumii 20.11.2017

19 noiembrie 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

Se zbat pentru a aduce cât mai mulţi vizitatori într-o zonă montană din judeţ, însă zbaterea lor este sabotată chiar de cei care ar beneficia direct de vizitatori. Se întâmplă astfel de lucruri din cauza invidiei şi prostiei celor care au coteţe cu pretenţii de cabane. Astfel, pentru sărbătorile ce se apropie, spun cârcotaşii, a fost lansată o ofertă de nerefuzat, ca invitaţii să se simtă răsfăţaţi. Reduceri la cazare, la masa festivă, spectacole şi chiar drumeţii organizate, toate făceau parte din oferta pentru atragerea de clienţi. Interesul a fost major, însă, la doar câteva zile de la lansarea ofertei, cei care fac ilegal turism au trimis o petiţie anonimă către organele de control şi au cerut ca inspectorii să vină şi să taie în carne vie. Să se facă puţină curăţenie nu strică şi sesizarea ar fi fost perfect justificată dacă ”piraţii” nu şi-ar fi tras obloanele pe coteţe şi ar fi dispărut din staţiune pe durata verificărilor. Ceea ce nu ştiu ei este că au intrat în vizorul controlorilor şi chiar dacă sunt convinşi că au scăpat, gurile rele spun că le va veni rândul. Nişte băieţi cu legitimaţie şi-au făcut rezervări de sărbători la ei, bineînţeles, ”la negru”, şi-i vor vizita în ajun de sărbători.

Deşi se află în spatele gratiilor, încă beneficiază de favoruri şi-şi poate conduce afacerile în voie. Este vorba de un afacerist controversat, fost politician, dar şi interlop care-şi vede de treburi ca şi cum ar fi în libertate. Cu ajutorul unor interpuşi, individul a avut grijă să-şi menţină firmele conectate la bugetul unor companii de stat. Lună de lună încasează bani frumoşi pe prestări de servicii, iar când conducătorii acestor societăţi nu reuşesc să găsească banii pentru plăţi, individul trece la iniţiativă. Gurile rele spun că are în celula în care este ferecat mai multe telefoane şi poate suna în voie persoane importante, cu funcţii mari la Capitală. De isprăvile lui ştiu şi cei care ar trebui să vegheze să nu aibă acces la lumea exterioară. Bârfitorii spun că exact cei care-l păzesc îi încarcă telefoanele.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. George spune:

    Afaceristu-interlop este alin simota. Telefoanele i le trimite Litera praduitorul. Asa proceda el cind era la pirnaie. De asta stiu si gardienii, dar nu fac nimic pt ca iau spaga.

  2. Gioni spune:

    Daca este asa,bravo lui!Se descurca!Ce i se imputa,ca nu inteleg?

  3. Ronaldo spune:

    Asa i-a facut si lui PERASIFON si dupa aceea l-a dat in primire la berbeceanu. I-a bagat o cartela tel si i-a spus ca nu stie nimeni nr, dar Literosu i-a dat nr lui berbecu. Asa l-a ascultat berbecu ce vb PERASIFON din puscarie. Interlopi jegosi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Elevii chiulangii, monitorizaţi de poliţiştii locali

Reprezentanţii a două colegii din Deva au apelat la sprijinul Poliţiei locale a municipiului, după ce 13 elevi au acumulat...

Proiect de hotărâre pentru vânzarea unui teren unui investitor german, blocat de aleşii PNL şi PER

Scandal, vineri, în şedinţa de îndată a Consiliului Local Hunedoara, pentru votarea unui proiect de hotărâre ce prevedea vânzarea unui...

ACS Şirineasa „nu s-a omorât cu firea” în faţa lui CNP Timişoara

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a s-a impus la limită, scor 1-0, pe terenul Centrului Naţional de Pregătire...

Închide