Gura lumii 20.01.2015

gura lumii

Vorbesc gurile rele că un proiect care vizează o investiţie într-o secţie de urgenţă medicală ar putea fi mutat dintr-o localitate de la ţară, la oraş, pentru că aşa vor muşchii unui şef care acum e pe cale să piardă toată puterea pe care o are printre membrii de partid. Cârcotaşii au aflat că, din cauză că primarul din comuna respectivă nu prea se mai află printre graţiile şefului cu pricina şi, ca urmare, s-ar putea să piardă o investiţie extrem de importantă pentru comunitatea sa. În schimb, primarul dintr-un oraş, care a ciripit şi el la fel ca şeful de organizaţie, aflat în graţii la împărat, va beneficia de proiectul de care vorbim, pentru că aşa e în politică, câştigă cine poate. Numai că lumea e nemulţumită şi va ieşi scandal mare, povestesc zvonerii prin târg, iar acest lucru ar fi puţin cam neplăcut pentru şeful aflat şi aşa într-o situaţie destul de grea.

Spun cârcotaşii că un primar puternic din partidul cu săgeată a reuşit să se despartă de nevastă, după ce se pare că se apropie un control al averii sale, motivele fiind ştiute bine de el. Zvonerii au aflat şi acum vorbesc pe la colţuri că primarul nostru a făcut mişcarea, pentru ca, în eventualitatea că va fi cercetat şi i se va confisca averea, să nu prea aibă statul ce să îi ia. Divorţul în stil românesc nu prea miră pe nimeni, mai ales că omul nostru pare să fie lovit în ultima perioadă de mai multe ghinioane. Gurile rele susţin că primarul de care vorbim vrea să nu piardă ce a agonisit atâta amar de vreme, pentru că pe lângă vila pe care o deţine, el mai are conturi babane în mai multe bănci, după ce a reuşit să strângă o sumă fabuloasă de când conduce primăria respectivă. Se-nţelege, deci, de ce omul s-a gândit s-o pună de un divorţ de ochii lumii, dar să treacă toată agoniseala sa pe numele nevestei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 20.01.2015

Mariana Mateescu, fost director al spitalului din Lupeni

Bulina albă 20.01.2015

Cornel Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni

Programul de eficientizare al CEH prevede şi disponibilizări de personal

Ieri, la Bucureşti, conducerea CEH a prezentat un program de eficientizare al complexului energetic hunedorean la Ministerul Economiei, în prezenţa...

Închide