Gura lumii

9 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbeşte lumea prin târg că unul dintre şefii cu chipiu dintr-o instituţie publică hunedoreană, care ar trebui să fie o persoană cu coloană vertebrală, responsabilă de vorbele pe care le spune, este foarte temător, atunci când la adresa lui se fac ameninţări cu procese. Spun bârfitorii pe la colţ de stradă că, atunci când a primit un telefon de la un concetăţean de-al său, nu prea cuminte din punct de vedere al comportamentului public, şi a fost certat pentru că a făcut nişte declaraţii, care potrivit acestuia nu trebuiau făcute, omul cu chipiu a dat-o la întors şi a negat toate cele afirmate, spunând că nu a discutat niciodată cu nimeni despre acel subiect. Mai mult, aceleaşi babe băgăcioase spun că atunci când a auzit de ameninţări cu înfăţişarea în instanţă, fricosul şefuleţ a pasat măgăoaia, cu ameninţare la un proces, pe capul persoanei căreia îi declarase toate cele ce-l supăraseră pe cetăţeanul certat cu legea.

Bârfesc cârcotaşii pe la colţ de stradă comunală că angajatele de la una dintre instituţiile publice dintr-o comună roşiatică, în lipsă de ocupaţie, găsesc tot felul de activităţi, care mai de care mai interesante, pentru umplerea timpului pierdut la serviciu. Aşa se face că, spun babele invidioase probabil pe frumuseţea de altădată, una dintre funcţionarele publice care lucrează pentru instituţia respectivă vine la muncă cu geanta plină de produse cosmetice şi alte instrumente de machiaj, pe care le pune în practică exact în timpul orelor de program, ajutând la înfrumuseţarea colegelor de birou. Cu toate acestea, vorbesc cei care mai au probleme de rezolvat prin instituţie, preocupările angajatelor nu ar fi demne de bulină neagră, dacă nu ar uita de cei pe care ar trebui să-i servească, asta, deoarece tainele machiajului le fac de cele mai multe ori să uite de trecerea timpului, iar cetăţenii sunt nevoiţi să aştepte la ghişeu, până când domniţele sunt aranjate perfect.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cine ne „epilează” buzunarele?

Profită de neatenţia oamenilor şi se servesc cu tot ce le pofteşte inima din buzunarele acestora. Asta fac hoţii din...

Reîncepe handbalul

Handbalistele de la Cetate Deva (locul opt, cu 21 de puncte) îşi joacă ultima carte în cursa pentru cupele europene...

Creatori hunedoreni invitati la Bruxelles

Un număr de 35 de artişti plastici profesionişti, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România (UAPR) şi foşti membri ai...

Închide