Gura lumii

Gura lumii 18.12.2017

Cu mult tupeu şi multă inconştienţă acţionează un şef de structură care se ocupă cu combaterea unor infracţiuni grave. Individul a ajuns pe post la structură şi s-a gândit să şi rămână definitiv, dar problema este că acesta confundă brigada cu propria moşie. Gurile rele spun că instituţia a primit o serie de vehicule pentru a le folosi în misiuni, maşini cumpărate pe fonduri europene. Acestea ar fi trebuit să aibă un regim special, adică să poată fi ”camuflate” în funcţie de fiecare misiune, astfel încât civilii să nu ştie că sunt ale structurii. Actualul boss al instituţiei n-a prea ţinut cont de această obligaţie şi a scos unul dintre bolizi la un test drive, spun bârfitorii. Ba chiar a fost şi pe la o înmormântare cu maşina secretă, astfel că nu prea mai e secretă pentru nimeni. Curios este să vedem dacă informaţiile cârcotaşilor, transmise superiorilor de la minister, se vor lăsa cu sancţiuni.

În spiritul relaţiilor de cumetrie pe criterii politice, şeful unui serviciu de o foarte mare importanţă, spun gurile rele, a mai cadorisit cu un contract tocmai pe un afacerist care n-are nici în clin, nici în mânecă cu activitatea respectivă. Numai că acest aspect este lipsit de importanţă atâta timp cât se pot stoarce bani buni. Despre aceste manevre de a face sute de mii de lei am mai vorbit şi pentru o perioadă băieţii s-au mai liniştit. De teamă că ar putea cineva ancheta informaţiile aruncate pe piaţă de bârfitori, indivizii au făcut doi paşi înapoi şi au lăsat şi pe alţii să prindă contracte. Acum, tot cârcotaşii spun că şeful serviciului a dat afaceristului tocmai contractul cu masa unor amărăşteni. Acesta ar trebui să se ocupe de pavele, borduri, şanţuri şi alte lucrări asemănătoare, dacă ne uităm la profilul firmei sale. Poate de aceea în farfuriile amărâţilor ajung nişte lături, iar când li se serveşte hrană rece ajung numai produse expirate sau chiar alterate.

3 comentarii la „Gura lumii 18.12.2017

  • Da se stie ca lucian naboiu foloseste masinile institutiei in scopuri personale. Si o face demult timp.

  • Poate daca ati furniza informatiile cum trebuie nu s-ar isca confuzii! Este vorba despre un sef de brigada-sef de brigada care nu este din judetul Hunedoara ci din alt judet … de unde altfel si profeseaza!Articolul nu are nicio legatura cu judetul Hunedoara!

  • Deva stie… Daca ar da si probele nu sar mai isca confuzii si articolul ar suna altfel. Cu nume si prenume, nu?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura