Gura lumii

Gura lumii 18.11.2011

Cică unui om de afaceri din municipiul cu Castel, patron peste o cârciumă şi un fel de hotel-pensiune, i s-a cam dus buhul prin târg că îşi bate joc de  angajaţi. Asta n-ar fi nimic, dar se pare că în zilele următoare va avea şi ceva probleme cu cei de la inspecţia muncii, deoarece unul dintre foştii săi lucrători l-a „cântat” puţin pe la aceştia. De fapt, omul a solicitat de la patronul de care facem vorbire o adeverinţă de salariat cu care să meargă la spital, dar acesta l-a refuzat, fără un motiv cât de cât întemeiat. Şi abia atunci i-a picat lucrătorului fisa, că de ani de zile muncea, de fapt, la negru, deşi tot timpul i s-a spus că are contract de muncă. Fireşte că, nemulţumit fiind de situaţie, i-a cerut patronului explicaţii. Dar acesta, nu doar că i-a râs în nas, dar l-a şi dat afară pe loc, fără să-i mai plătească ultimul salariu. Acum aşteptăm să vedem dacă sesizarea făcută la autorităţi va avea efectul scontat, sau se va pune batista pe ţambal, ca în atâtea alte asemenea cazuri.

Umblă vorba prin târg că o firmă de pază ştiută de toată ţara oferă servicii tot mai proaste clienţilor săi. Astfel, în urmă cu doar câteva zile, vânzătoarea de la un magazin alimentar  s-a speriat foarte tare şi a intrat în panică, după ce o persoană a intrat în magazin şi s-a apucat să răscolească marfa de pe rafturi şi să dea cu ea jos. Şi-a adus aminte că magazinul este sub contract cu firma de pază amintită, aşa că i-a solicitat telefonic pe băieţii de aici  să intervină. Spre dezamăgirea vânzătoarei, greucenilor din echipajul de intervenţie le-a luat aproape un sfert de oră să ajungă la locul solicitat, nu câteva minute, cum prevede contractul. Dar, odată ajunşi, şi-au pus mâinile în şolduri şi au luat-o în râs pe biata vânzătoare, pe motiv că persoana care a întors pe dos magazinul este doar puţin bolnavă psihic, dar este inofensivă, şi nu i-ar fi făcut nici un rău.

One thought on “Gura lumii 18.11.2011

  • LA NIVELUL INSPECTORATULUI DE MUNCA-HD. NU SE REZOLVA ABSOLUT IN NICI UN FEL PROBLEMA ANGAJATULUI. RASPUNSUL MAFIOTILOR DIN ITM VA FI; PENTRU ASPECTELE SEMNALATE VA PUTETI ADRESA TRIBUNALULUI-HD. SECTIA LITIGII DE MUNCA . CARDASIA ORDINARA DINTRE NESATUII( ASA-ZISI) INSPECTORI ITM ESTE DE NOTORIETATE. EVAZIUNEA FISCALA ESTE FAVORIZATA SI DE CATRE ACESTI MAFIOTI. BIETUL OM NU-SI VA AFLA DREPTATEA NICI IN INSTANTA…AVOCATII TE JUMULESC PANA LA PIELE…SI NICI NU-SI FAC LUCRAREA IN SPIRITUL ADEVARULUI.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura