Gura lumii, 18.06.2020

17 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Luptă pe viaţă şi pe moarte pentru un post dintr-o instituţie de învăţământ din sudul judeţului. Gurile rele spun că interesul foarte mare a venit odată cu o sumă de bani serioasă, sumă ce trebuie utilizată la reabilitarea unităţii. Gurile rele spun că şeful actual nu este de încredere şi în graţiile şefului de la judeţ, aşa că i se caută nod în papură. Omul a fost pus la conducere pe vremea fostului guvern şi ar da din casă toate eventualele învârteli. Bârfitorii mai spun că este preferat un conducător din tabăra actuală a puterii, un expert în jonglerii cu banii publici. O problemă în a se duce planul la capăt şi destituirea ocupantului de acum al fotoliului de şef este opoziţia făcută de şeful urbei. Acesta a ameninţat că nu va mai aloca un singur leu către instituţia de învăţământ, îi va provoca pe părinţi şi va da sfoară în ţară că se face epurare politică.

S-a dat cu lupul şi din acest motiv îl vor afară din sistem. Gurile rele spun că un sindicalist din sudul judeţului, un individ uns cu toate alifiile, cu toate neamurile angajate la firma unde apără pacea socială, este la un pas de a fi pus pe liber. Nimeni nu riscă să-l atingă cu un deget, mai ales acum, în prag de alegeri, astfel că s-a găsit o altă metodă de a scăpa de el. Cei de ”sus” i-au pregătit actele de retragere din activitate. Au văzut că omul îndeplineşte condiţiile de pensionare şi-l pot pune pe liber într-un mod elegant. Cârcotaşii spun că special pentru el se pregăteşte o hârtie prin birourile ministerului. Este adevărat că liderul îndeplineşte condiţiile de pensionare şi va pleca în cele din urmă din sistem. Totuşi, pentru a fi linişte deplină, lui şi încă unor viitori pensionari le vor fi acordate şi plăţi compensatorii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei răniţi în urma unei intrări pe contrasens

Lipsa experienţei la volan şi viteza prea mare au dus la producerea unui accident rutier grav pe DN 74.

La plimbare, în loc să stea în izolare

Doi hunedoreni au ajuns în centrele de carantină instituţionalizată din judeţ după ce au părăsit domiciliul unde se angajaseră să...

Atacatorul cu şurubelniţă, arestat preventiv

Tânărul care a fugit din carantină pentru a-şi pedepsi fosta iubită şi pe concubinul ei a ajuns după gratii pentru...

Închide