Gura lumii, 17.10.2018

16 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că un fost director de pe la noi vrea să revină în administraţie, având în vedere că îi este destul de greu cu firma privată pe care şi-a făcut-o după ce a primit un şut în dos de la un şef. Zvonerii şuşotesc pe la colţuri că omul nostru este în negocieri mari cu cei care conduc o instituţie de stat şi are toate şansele să revină, mai ales că nu este prea bine pregătit profesional şi nu face concurenţă nimănui pe acolo. Mai are de trecut un singur hop, acela de a avea ”avizul” unui mahăr de pe la Bucureşti, deoarece nu are carnetul la zi în ceea ce priveşte activitatea politică.

Povestesc gurile rele prin târg că la o primărie din judeţ, edilul a făcut o depresie după ce i-a plecat secretara. Nu că nu ar avea cu cine să o înlocuiască. Nu, cârcotaşii spun că edilul de care vorbim s-a amorezat aşa de tare de secretară, că nu mai dă pe la serviciu, iar atunci când e musai să semneze ceva şi e nevoit să treacă pe la primărie, e foarte trist şi abătut. Zvonerii susţin că oamenii sunt de-a dreptul îngrijoraţi de starea primarului şi nu mai ştiu ce să facă să-i fie bine. Poate o altă secretară, tot aşa de frumoasă şi de tânără ca aceea care a plecat în străinătate, unde vrea să înceapă o viaţă nouă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lovită pe trecerea de pietoni

Luni, în jurul orei 17,15, o femeie în vârstă de 38 de ani, din Deva, în timp ce conducea un...

Băuţi şi fără permis la volan

Doi tineri, unul din Lupeni iar celălalt din Şoimuş, au fost prinşi de poliţişti conducând băuţi pe drumurile publice.

Traficanţii de droguri au cerut să fie scoşi din arest

O grupare formată din şase tineri din Valea Jiului a fost destructurată de DIICOT, indivizii fiind condamnaţi de magistraţii Tribunalului...

Închide