<

Gura lumii, 17.09.2019

16 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un adjunct de la o firmă de pe la noi abia aşteaptă să-i ia locul şefului cel mare. Zvonerii de serviciu au aflat şi acum povestesc pe la colţuri că omul nostru s-a săturat să fie numărul doi în societatea cu pricina şi face tot posibilul să-şi îndepărteze boss-ul cât mai repede cu putinţă. Cârcotaşii şuşotesc însă că şansele sunt cam slabe pentru respectivul, pentru că şeful lui are un mare avantaj. Este un profesionist. Însă, omul încearcă şi speră să nu-l prindă sfârşitul acestui an în poziţia secundă. Acum nu se ştie dacă îi va reuşi planul omului, cert este că el lucrează de zor la proiectul de ajungere pe cea mai înaltă treaptă din firma respectivă.

Spun cârcotaşii prin târg că se anunţă o mare trădare, într-o organizaţie de partid. Zvonerii au aflat mai mult despre asta şi acum povestesc că un personaj de pe la noi se pregăteşte să muşte mâna care l-a ajutat în repetate rânduri. Gurile rele spun că nu este nici o noutate acest lucru şi că toată lumea se aşteaptă de la el să facă asta. Pentru că, cine trădează o dată, o mai face şi în viitor. Cârcotaşii se miră, deoarece omul nostru a ajuns pe funcţii doar datorită partidului, nu că el ar fi o somitate în vreun domeniu. Dar, cum se uită repede ajutorul primit, acum, că are o nouă propunere, mai avantajoasă crede el, respectivul face încălzirea pentru manevrele care le va întreprinde pe viitor şi care speră că-i vor aduce multe beneficii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a forţat limitele, dar a fost salvată de salvamontişti

O turistă din Marea Britanie a abordat un traseu montan fără a lua în calcul faptul că are probleme medicale...

Lansarea albumului fotografic al comunei Luncoiu de Jos

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara şi în parteneriat cu Primăria comunei Luncoiu de Jos şi...

Trandafirii din Deva, pregătiţi pentru sezonul rece

La fel ca în 2018, şi în acest an Deva a fost plină de flori. Cei de la Serviciul Public...

Închide