Gura lumii, 17.07.2019

16 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un personaj de prin municipiul cu castel a păţit-o rău de tot în aceste zile. Zvonerii de serviciu povestesc prin târg că omul nostru a luat o bătaie soră cu moartea de la nişte băieţi mai coloraţi. Cârcotaşii spun că la mijloc ar fi vorba de sume importante de bani, dar nu putem băga mâna-n foc că aşa şi este. Cert este că respectivul a încasat-o rău de tot şi acum îşi linge rănile şi ascunzându-se, vorbesc gurile rele, pe unde poate. Asta, ca să nu mai rişte să mai ia o mamă de bătaie, pentru că băieţii nu prea sunt duşi la biserică. Cârcotaşii susţin că în scurt timp va fi aflat tot ceea ce s-a petrecut între omul nostru şi bătăuşii respectivi.

Spun zvonerii prin târg că se pregăteşte revenirea unui membru de partid, o revenire spectaculoasă după ce respectivul a stat pe margine o bucată de timp. Răspândacii susţin că omul nostru va fi uns pe o funcţie importantă şi sigur va face o figură bună din postura respectivă. Zic sursele noastre că personajul cu pricina studiază în această perioadă şi se pregăteşte intens pentru noul job, ca să nu fie prins pe picior greşit. În aceste condiţii, omul învaţă zi şi noapte de i-au ieşit ochii din cap. Acum este doar o chestiune de timp până când el va ajunge pe noul post.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe

Depăşire sfârşită tragic

Un motociclist a fost rănit grav şi se află pe un pat de spital, după ce a intrat în depăşirea...

Apel al salvatorilor montani din Lupeni

Salvamontiştii au ecologizat locurile de campare de la Refugiul Salvamont Bucura din Retezat. Totodată, aceştia fac apel la bunul simţ...

Închide