Gura lumii, 17.02.2020

16 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Un consilier pripit, care s-a făcut de mirul lumii după ce s-a cocoţat pe stâlpii de iluminat pentru a curăţa urbea de spurcăciunile electorale, nu mai doarme bine de câteva zile. Omul e foc şi pară pentru că a fost luat de prost ani în şir. A crezut cu tărie că va fi vioara întâi la alegerile din vară, dar acum a fost dat la o parte într-o clipită, ca o cârpă. Acest lucru nu l-a convins să nu renunţe la demnitate şi să retragă din politică. Cârcotaşii vorbesc că omul e foarte mâhnit în sinea lui şi turbat pe toţi colegii de partid, dar osul de ros mai are ceva cărniţă pe el şi ar vrea şi el să se înfrupte. Prin urmare, spun bârfitorii, s-a făcut preş şi fără pic de mândrie s-a pus la pupat mâinile tuturor celor care l-au scuipat. Gurile rele spun că a ajuns până într-acolo încât le-a spus celor care conduc organizaţia că este dispus să le lipească afişele cu propria limbă, numai să fie şi el pe liste.

Încercare de muşamalizare a unui caz revoltător în capitala lămpaşelor. Părtaşi la scăparea vinovaţilor sunt chiar cei care ar trebui să-i înfunde. Cârcotaşii spun că o anchetă privindu-l pe un pistolar, care s-a pus pe vânat fără a avea drept, a ajuns în impas. De la dosar s-au volatilizat nişte probe incriminatorii şi nişte mărturii, pentru că vinovatul de braconaj este chiar un fost mare şef de urbe din regiunea lămpaşelor. Respectivul a mai fost prins în flagrant şi făcut scăpat de fiecare dată, iar acum povestea pare să se repete. Ultima faptă a comis-o alături de mai mulţi indivizi, în urmă cu aproape un an, dar de atunci şi până acum dosarul său n-a fost finalizat. Gurile rele spun că între timp au cam dispărut dintre probe şi chiar declaraţiile celor care i-au prins.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Deva pentru lecturare în această săptămână este cartea În numele...

Expert în furturi la doar 17 ani

Un adolescent din Lupeni, în vârstă de 17 ani, suspectat că a comis mai multe spargeri, încă din ianuarie anul...

Pensionară jefuită în plină stradă

O femeie de 74 de ani a rămas fără geanta în care avea 1.000 de lei, cardul de pensie şi...

Închide