; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Gura lumii, 17.01.2018

16 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

A băgat mâna în cărămizile şi mortarul săracilor. Se întâmplă într-o urbe izolată şi foarte săracă a judeţului, unde căpetenia s-a înfruptat repetat dintr-un proiect. Gurile rele spun că respectivul a primit ”partea leului”, însă n-a fost de ajuns. A cerut muncitorilor care lucrau pe şantier să-i fie livrate o şi serie de materiale de construcţii, de la bolţari şi până la ciment. Individul lipsit de orice urmă de bun simţ le-a spus oamenilor că are de făcut un garaj. Bârfitorii vorbesc că şi-ar fi făcut o întreagă parcare cu materialele cerute şi livrate. Ar mai fi de spus doar că bunurile erau destinate ridicării unui stabiliment pentru nevoiaşi.

Cică un şefuleţ dintr-un municipiu al judeţului şi-ar fi găsit o amantă nouă, o domniţă tinerică şi frumoasă foc. Că şefuţul şi-a tras amantă n-ar fi un mare bai, că doar nu o fi el singurul de pe lume care face asta. Problema este că şi consoarta din ziua de azi, la un moment dat, a fost tot amantă. Cârcotaşii spun că aspectul acesta denotă că omul are un fetiş, o pasiune din a înşela. Tot gurile rele mai spun şi că şefuleţul nu e mare crai, nu-l prea ţin brăcinarii, deci nu se poate lăuda cu performanţe de invidiat. Ba din contră. Are succes la coniţe tinere pentru că şi acestea au nevoie de câte un locşor călduţ la stat, pe leafă babană, şi sunt dispuse să accepte compromisul.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pedofilul din Hunedoara nu are parte de liberarea condiţionată

Tribunalul Hunedoara a respins acţiunea formulată de Gabriel Ionuţ Frunză, aflat în Penitenciarul Deva, considerând că este nefondată. Acesta a...

Alte ordine de protecţie provizorie

Poliţiştii din Deva au fost sesizaţi de o tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiu Deva, care le-a...

Prostia se plăteşte

A vrut să mute o maşină care nu era a lui pe motiv că încurcă traficul, însă nu avea permis...

Închide