Gura lumii

Gura lumii, 16.10.2015

gura-lumiiUn lanţ comercial care pretinde că are o politică bazată pe atenţia şi respectul acordate cumpărătorilor îşi bagă mâinile până la cot în buzunarele clienţilor în mod fraudulos. Cel mai murdar şi mârşav atentat la banii cumpărătorilor îl reprezintă diferenţele existente între preţurile afişate la raft şi cele încasate la casele de marcat. Cică mai mulţi clienţi care au încercat să profite de diverse promoţii marcate cu preţuri cu culori atrăgătoare la rafturile magazinului s-au păcălit foarte tare. Motivul? Preţurile promoţionale afişate la raft la unele produse erau mult mai mici decât cele încasate pe bonuri la casele de marcat. Unii dintre cumpărători nici nu au remarcat, alţii au observat prea târziu, iar cei care au sesizat „manevra” au fost nevoiţi să ceară restituirea banilor. Aşadar, atenţie la ce târguiţi la acest hipermarket, pentru că există riscul unor surprize neplăcute.

Cei care cochetează cu performanţa, indiferent de domeniu, sunt obligaţi să recurgă la numeroase sacrificii pentru a reuşi să urce pe podiumul de premiere. Unii neglijează activitatea şcolară, alţii familia, precum există şi cazuri de performeri care-şi sacrifică sănătatea, copilăria sau viaţa socială. Am extras acum din „legile nescrise ale performanţei”, deoarece o sportivă, ce activează într-un sport deştept, a fost văduvită, zilele acestea, de câştigarea unei medalii naţionale, deoarece nu a găsit soluţii pentru a sacrifica temporar implicarea în studiile universitare. Aflată în primul an de studenţie, într-un centru universitar în care sportul pe care îl practică este mai puţin popular, sportiva în cauză a ratat participarea la campionatul naţional, deoarece nu a putut lipsi de la cursuri. Clubul din alt centru universitar la care este legitimată nu i-a putut asigura scutirea sportivă solicitată pentru a absenta de la cursuri, iar sportiva nu a găsit variante de a solicita înţelegere de la reprezentanţii facultăţii la care învaţă. Şi uite aşa, au fost irosite, prin absentarea de la competiţia în cauză, câteva luni de pregătire şi un talent cu multe valenţe.

2 comentarii la „Gura lumii, 16.10.2015

  • Halal democratie,jurnal de doi bani care stergeti commentariile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bre gura lumii, te racesti de pomana daca nu scrii si care supermarket e asa de strangator.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.