Gura lumii, 16.06.2016

gura-lumiiVorbesc cârcotaşii că un administrator de la o instituţie medicală, aflat de multă vreme pe postul respectiv, taie şi spânzură pe acolo, lucru care nu mai poate fi tolerat. Povestesc zvonerii pe la colţurile instituţiei că omul nostru are peste tot ajutoare, ba amanta, ba rude, ba apropiaţi, cu care lucrează pe la toate secţiile şi află rapid pe unde e rost de făcut bani. Toate firmele care intră prin unitate e musai să treacă să cotizeze pe la administratorul cu pricina, în caz contrar, fie lucrările sunt proaste, deşi ele sunt perfecte, fie plata nu se face, decât când se achită şpaga. Lucrurile persistă la unitatea cu pricina de ani buni, nici un şef neavând curajul să le pună capăt. Numai că investitorii s-au cam săturat de toate şmecheriile omului, care se crede pe feuda sa şi nu lucrează decât ca să-şi umple buzunarele proprii.

Spun gurile rele că un şefuleţ care repede s-a înfipt în banul public a ajuns să reclame firme pe la diferite instituţii din cauză că nu îi convine că nu a fost numit director acolo unde lucrează. Zvonerii au aflat că, de nervi şi ciudă, omul nostru s-a repezit cu nişte reclamaţii false, sperând că în acest fel elimină pe cei care se află în calea reuşitei sale, deşi lucrurile nu stau în acest fel. Şi, cei reclamaţi, aflând ei ce face respectivul, s-au apucat să-l caute puţin pe la conturi. Ce au aflat e de DNA. Cică şefuleţul de care vorbim este angajat pe la mai multe firme, cu câteva ore pe zi, deşi lucrează în sistemul de la stat. Adunate, orele lui de muncă la respectivele firme dau mai mult de 24 de ore pe zi, ceea ce ridică următoarea întrebare: dacă munceşte 24 de ore pe zi la firme private,  când mai are timp să-şi efectueze serviciul şi la instituţia de stat unde îşi are contractul de muncă?

2 comentarii la „Gura lumii, 16.06.2016

 • 15 iunie 2016 la 20:45
  Permalink

  Administratorul cu pricina este protejat de aia care ar trebui sa combata astfel de fapte, iar sefii nu s-au legat de el deoarece sunt la fel ca el.
  Din pacate sunt multi ca el in unitatea cu pricina, functioneaza ca un grup infractional organizat, abuzurile savarsite de acest grup sunt cunoscute, dar au spatele acoperit de cei carora le-au facut o multime de favoruri din bani publici.
  In ceea ce priveste sustinerea politica este apropiat de partidul castigator la alegeri, dar asta e doar asa de „acoperire”, individul se lauda peste tot ca poate face dosare multora.

 • 15 iunie 2016 la 22:25
  Permalink

  Da nume Victor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.