Gura lumii

Gura lumii

Vorbeşte lumea că un şef de la o direcţie deconcentrată din judeţ ar fi făcut oarece mişmaşuri pe seama copiilor care urmau să plece în taberele de la munte şi de la mare. Zic cârcotaşii, însă noi nu băgăm mâna în foc că aşa este, că omul nostru ar fi „umflat” tabelele nominale cu copiii care ar fi plecat în locurile de vacanţă de pe litoral prin instituţia pe care o conduce. Adică, pe documentele care au fost prezentate spre decontatare sus la minister, figurau cu mult mai mulţi copii decât şi-au petrecut în realitate vacanţa în tabere pe litoral. Cei care cârcotesc pe la cafenele despre această afacere nu ştiu exact ce s-a întâmplat cu banii încasaţi nejustificat. Au fost vărsaţi la puşculiţa de partid, pentru a fi folosiţi în campania electorală? Ia băgat directorul de care facem vorbire şi oamenii săi de încredere în propriile buzunare? Sau a mers o parte la partid şi o parte a rămas la ei? Cum tot răspândacii vorbesc că pe fir ar fi intrat un organ de control, poate descurcă acesta iţele.

Cârcotaşii au aflat că un personaj de pomină al judeţului, instalat recent pe un post de director adjunct la o firmă importantă, cu capital de stat, ar fi declarat că va face ordine în compania respectivă cum n-a fost niciodată. Nu ştim dacă chiar aşa o fi, dar cică omul nostru a declarat că trebuie să dea afară câteva sute de salariaţi, deoarece organigrama este umflată peste poate şi mulţi ar tăia frunze la câini prin întreprindere. Dar până să facă disponibilizările respective, cică a început războiul cu ceilalţi directori din unitate, cu gândul clar să „epureze” vreo doi dintre ei şi încă vreo câţiva şefi de servicii şi compartimente. Motivul cică ar fi să aducă în locul lor oameni mai competenţi profesional, dar scopul real este acela de a-şi pune pe posturile respective oamenii săi de încredere. Dacă aşa o fi cum vorbeşte lumea, se va vedea în scurt timp. Asta, în cazul în care nu va fi şi el debarcat până n-apucă să-şi pună planurile în practică.

One thought on “Gura lumii

  • Vorbeşte lumea că un şef de la o direcţie deconcentrată din judeţ ar fi făcut oarece mişmaşuri…… CRISTI GRIGORAS, tu esti?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura