Gura lumii, 15.11.2017

14 noiembrie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Clienţii unui local apărut peste noapte în buricul târgului cu cetate le tulbură grav liniştea nocturnă a vecinilor. După ce toată vara s-au întrecut în discuţii aprinse pe terasa barului, acum s-au mutat în interior. Şi, fără nici o jenă, dau muzica la maximum, încât le scutură pereţii vecinilor. Oamenii au chemat în ajutor organele cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, dar degeaba. Mai rău şi-au făcut tot lor. Chefliii au aflat cine i-a dat pe mâna sticleţilor şi s-au răzbunat. Cum? Aşa cum i-a dus mintea, nefiind foarte dotaţi, se pare, din acest punct de vedere. I-au zgâriat adânc maşina omului, pe toate părţile. Acum, omul nostru se întreabă: oare în cine să mai aibă încredere în ziua de astăzi, când şi organele cu pricina l-au trădat?

Din câte se pare, politicienii noştri nu vor să renunţe la practicile neortodoxe de atragere a voturilor. Care sunt acestea? Simplu şi la obiect vă spunem că sunt cele de cumpărare pe bani a voturilor. Şi, dacă vă imaginaţi că aceste practici merg doar în periferii, vă spunem clar că vă înşelaţi. Au fost probate şi în plin centru, ziua în amiaza mare. Un tânăr a fost abordat şi i s-a propus o sumă de bani contra votului dat unui anume candidat. Nefiind în temă cu mişcările politice din urbe şi nici cu organizarea scrutinului, puştiul a dat-o în bâlbâială. Ceea ce i-a făcut pe indivizii respectivi să plece pentru a găsi alte conştiinţe de cumpărat şi, cu siguranţă au găsit.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Vlad Paul spune:

    Daca ar fi doar localul apărut peste noapte în buricul târgului, ar fi bine. Trebuie spus ca exista un agent la Politia Locala a târgului cu cetate care este specialist in astfel de spete. Tare de tot agentul. Amendeaza pe cei care sesizeaza contraventia. Dupa ce in prealabil ia masuri specifice activitatii de politie si fapta nu mai exista. Meserias. Stie. Rezolva situatiile. Si are si studii superioare.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Ziua Patrimoniului Mondial UNESCO din România“, marcată la nivel judeţean

Astăzi, 15 noiembrie, de la ora 12.00, în sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean Hunedoara se va desfăşura o...

În 24 noiembrie se deschide Târgul de Crăciun din Deva

Comercianţi şi producători din întreaga ţară îşi vor expune produsele la Târgul de Crăciun organizat de Primăria municipiului Deva. Pregătirile...

Muzică populară în Piaţa Cetăţii

Mâine, de la ora 15.00, în Piaţa Cetăţii va avea loc un concert de muzică populară şi dansuri folclorice. Concertul,...

Închide