Gura lumii, 15.05.2019

14 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că o duduie care şi-a tras un post călduţ, după ce instituţia unde lucrează şi-a schimbat şeful, face tot felul de matrapazlâcuri pe acolo. Zvonerii povestesc pe la colţuri că respectiva crede că nu va fi descoperită şi merge mai departe cu ilegalităţile. Cârcotaşii de serviciu şuşotesc că duduia îşi face de cap toată ziua pe la birou. Cică de supărare că nu mai e şeful ei iubit, ea consumă zilnic alcool, aşa, să mai uite de necaz. Însă de matrapazlâcuri nu se lasă.

Spun zvonerii prin târg că un directoraş nu se lasă cu una, cu două, şi continuă să facă bani extra salariu. Cârcotaşii au aflat că omul nostru ia comisioane frumoase, pe care, evident, le bagă în propriul buzunar. Oficial, directorul spune că sumele respective nu sunt pentru el, ci pentru instituţie, dar gurile rele susţin că nici un ban nu ajunge acolo. Omul nostru a fost atenţionat, dar nu s-a liniştit. Probabil, el riscă acum să-şi piardă chiar postul, dar rămâne totuşi cu banii negri încasaţi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Manifestare dedicată împlinirii a 100 de ani de la naşterea lui I.D.Sîrbu

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează în ziua de 22 mai, ora 13,30, la Centrul...

Rănită din cauza unui şofer indisciplinat

O şoferiţă de 42 de ani, din Simeria, a fost rănită uşor după ce autoturismul pe care-l conducea a fost...

Alţi doi beţivi daţi jos de la volan

Unul dintre ei a fost prins de poliţiştii din Brad iar celălalt de cei din Hunedoara. În cazul şoferului din...

Închide