Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii şi se miră, nevoie mare, că un director tinerel, care conduce o direcţie tot tânără, la scurtă vreme după ce a fost uns pe post, a început să prospere. Cică, în scurt timp, şi-a ridicat vilă, şi-a achiziţionat şi o maşină de teren, deci tot tacâmul. În aceste condiţii, ajungând omul boier, au început ispitele blonde şi brune să roiască în jurul lui, că doar sunt vremuri grele şi domnişoarele soliste au nevoie să fie ajutate financiar. Şi, vorbesc gurile rele, că directorul nostru n-a rezistat mult ispitelor şi a început să calce strâmb. Zvonerii şoptesc prin urbe că prima amantă şi-a găsit-o chiar în instituţia pe care o conduce, femeia trăind acum la serviciu ca o cadână. Dar, răspândacii, mai informaţi, spun că după ce a prins gustul merelor din grădina străină, directorul cu pricina şi-a mai luat una, că doar e tânăr şi plin de energie. Toate ar fi bune şi frumoase în viaţa tinerelului, doar cine poate oase roade, numai că au cam început să-l vorbească pe la spate colegii săi de partid, care nu văd cu ochi buni cum acesta se dă în stambă.

Poveste pe care au împrăştiat-o de câteva zile zvonerii prin târg, cică a povestit-o o fătuţă frumuşică unor prieteni la o cafea. O fi adevărată, au ba, nu băgăm mâna în foc. Cică, nu cu mult timp în urmă, tânăra cea frumuşică s-a prezentat la unul dintre medicii care muncesc la spitalul din municipiul cu cetate, deoarece o cam necăjea stomacul. După ce a ascultat-o pe domnişoara cea plină de nuri, doctorul, fermecat de frumuseţea ei, şi profitând de faptul că asistenta nu era acolo, a încuiat uşa cabinetului, şi a început prin a-i pune întrebări incomode. Măcar de s-ar fi rezumat la atât, dar a început să o „consulte” şi prin părţile mai intime ale corpului. Cam aici s-au terminat lucrurile, deoarece fata, văzând că doctorul devine tot mai insistent, a tulit-o din cabinet, fără să mai spună nici mulţam. Acum, nu ne luăm noi după gura lumii, dar cică medicul mai vine uneori „parfumat” la serviciu şi atunci i se pune pata pe orice femeiuşcă îi intră pe uşă.

One thought on “Gura lumii

  • 1 februarie 2010 la 22:20
    Permalink

    Vorbesc cârcotaşii şi se miră, nevoie mare, că un director tinerel, care conduce o direcţie tot tânără, la scurtă vreme după ce a fost uns pe post, a început să prospere. Cică, în scurt timp, şi-a ridicat vilă, şi-a achiziţionat şi o maşină de teren, deci tot tacâmul…. CRISTI GRIGORAS, tu esti?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.