Gura lumii, 14.10.2014

gura lumiiVorbesc gurile rele că un tinerel săgetat şi-a dat demisia din funcţia de la partid, nemulţumit că nu a primit o afacere din care putea să scoată bani grei pentru familia lui. Dar, pentru că la săgetaţi au loc doar şefii la masă, cel puţin aşa povestesc cârcotaşii pe la colţuri, omul nostru a pierdut caşcavalul, motiv pentru care s-a supărat şi şi-a luat catrafusele şi a plecat. Şi nu din orice funcţie, ci taman din cea de şef al tineretului săgetat. Zvonerii au aflat că omul nostru e negru de supărare din cauză că nu a fost ajutat de şefii lui de la politică. Pierderea nu e prea mare, au spus mai marii din organizaţie, dovadă că aceştia nu dau doi bani pe tineretul care vine din urmă. Evident, cu excepţia celor care le cântă în strună şi care se linguşesc permanent pe lângă ei.

Povestesc cârcotaşii prin târg că într-un spital de municipiu se petrec lucruri extrem de grave, motiv pentru care pacienţii sunt foarte nemulţumiţi. Cică unii dintre cei cu halate albe scriu reţete, iar pe ele notează şi la care dintre farmacii trebuie să meargă pacienţii pentru a-şi lua medicamentele prescrise. Răspândacii susţin prin urbe că în preferinţele medicilor de aici se află un lanţ de farmacii, cu care ei au o înţelegere, probabil pentru niscaiva comisioane acordate de respectivele farmacii, în funcţie de numărul de clienţi trimişi spre ele. Lucrurile nu ar fi ieşit la iveală, dacă unii bolnavi nu ar fi încălcat, fără să ştie, evident, recomandarea medicului, către unităţile lanţului cu pricina.

One thought on “Gura lumii, 14.10.2014

  • 15 octombrie 2014 la 8:26
    Permalink

    Așa se întâmplă la săgețile politice. Cum să preia contractul un tânăr când ginerele lui Purcel (Moloț) e tot tânăr. Azi, 15 octombrie 2014, trebuie să vină răspunsul mult așteptat: retragerea din activitate a lui Purcel (Moloț).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare