Categories: Gura lumii

Gura lumii, 13.12.2016

Vorbesc cârcotaşii că se anunţă vremuri grele, acum, după aflarea rezultatelor de la alegerile parlamentare, pentru unii lideri săgetaţi. Se pare că la fel ca la centru, acum au început să se certe şi între ei, aici la judeţ, din cauza rezultatelor dezastruoase obţinute la aceste alegeri. Spun zvonerii că liderii care urmează să plece de la conducere şi-au făcut deja bagajele şi se poate să nu îi mai prindă Noul An pe funcţii. Buboiul s-a spart, susţin gurile rele, iar răul care a mocnit în organizaţie pare să se scurgă afară şi să lase urme adânci pentru mulţi membri. Şi, uite aşa, se mai scapă judeţul nostru de unele personaje care nu au, de fapt, ce căuta în politică.

Spun cârcotaşii prin municipiul cu castel că un fost ales local a început, supărat fiind pe vechii lui colegi de partid, să vorbească din ce ştie că se întâmplă prin organizaţia din care a făcut parte până de curând. Zvonerii se laudă că au aflat de omul nostru şi de isprăvile sale, distrându-se nevoie mare de poveştile pe care le debitează el, aşa, să se dea mare, sau cine ştie, poate totul este adevărat? Cârcotaşii susţin că omul nostru ştie multe lucruri, pe care le poate arunca pe piaţă, dacă vrea. Şi, din cauza asta, unii dintre liderii din organizaţia cu pricina stau ca pe spini, din cauză că se pot afla multe informaţii care să-i bage în belea pe unii dintre foştii săi colegi. Aşa că se anunţă distracţie mare pe această temă, mai ales că omul nostru este pus pe fapte mari.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Liderii hunedoreni ai pnl sa inlature pe acest pdl-ist trimis de hava sa faca ordine la noi in judet! Chiar nu avem liberali adevarati in HD ?

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

21 de ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

21 de ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

21 de ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

21 de ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

21 de ore ago