Categories: Sport

CFR Simeria şi Juniorul Aiud, pe lista câştigătorilor la Cupa Crăciunului

Ovidiu Mănăstire

Echipele CFR Simeria  şi Juniorul Aiud au câştigat Cupa Crăciunului la categoriile de vârstă 2006, 2008 şi 2009, în tradiţionala întrecere de minifotbal pentru copii desfăşurată în oraşul feroviar. Gazdele au câştigat competiţia atât la 2006 cât şi la 2008, iar trupa din judeţul Alba s-a impus la categoria 2009.

CFR Simeria II, victorii pe linie în grupă
CFR Simeria a avut două echipe în turneul rezervat copiilor născuţi în 2006, CFR Simeria II adjudecându-şi grupa A, cu trei victorii, 3-2 cu CNS Cetate Deva, 5-0 cu CS Arieşul Mihai Viteazul Cluj şi 2-0 cu CS Doria Alba Iulia. În clasamentul grupei A, CFR Simeria II a fost urmată de CS Doria Alba Iulia, CNS Cetate Deva şi CS Arieşul Mihai Viteazul Cluj. Grupa B a fost adjudecată de CS Hunedoara, care a învins pe CFR Simeria I, scor 4-0 şi Retezatul Haţeg, scor 10-0 şi a remizat cu ACS Sebeş 2014, scor 1-1. ACS Sebeş 2014 a ocupat locul 2 în grupă, locul 3 le-a revenit celor de la CFR Simeria I, iar Retezatul Haţeg a ocupat poziţia a patra.

Finală decisă la penaltiuri
Locurile ocupate în grupe a stabilit şi finalele. Astfel, în finala pentru locurile 7-8, Retezatul Haţeg a învins cu 2-0 pe CS Arieşul Mihai Viteazul Cluj, în finala pentru locurile 5-6 s-a impus CFR Simeria, care a învins cu 4-3 pe CNS Cetate Deva, finala mică i-a revenit grupării ACS Sebeş 2014, care a trecut cu 4-1 de Doria Alba Iulia iar titlul de campioană la această categorie a fost cucerit de CFR Simeria II. Gazdele s-au impus cu 4-3 după executarea loviturilor de departajare, scorul în timpul regulamentar fiind 2-2. Titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Daniel Groza (ACS Sebeş 2014), cel mai bun jucător al competiţiei a fost desemnat Bogdan Medrea (CFR Simeria II) iar golgheterul turneului a devenit Rareş Tomşa (CS Hunedoara).

Gazdele au luat trei titluri din patru la categoria 2008
La categoria 2008 au participat şase echipe, jucându-se fiecare cu fiecare. CFR Simeria a câştigat competiţia, cu patru victorii şi o remiză, fiind urmată în clasament de Juniorul Aiud, Atletico Madrid Timişoara I, CS Hunedoara, Atletico Madrid Timişoara II şi AS Mundo Reşiţa. Titlurile individuale la această categorie le-au revenit lui Antonio Fufezan (Juniorul Aiud) – cel mai bun portar; Alexandru Vişan (CFR Simeria) – cel mai bun jucător şi Alexandru Ciobanu (CFR Simeria) – golgheterul competiţiei. La categoria 2009, Juniorul Aiud şi-a adjudecat trofeul, după ce a învins în ambele partide cu 3-0, pe CFR Simeria (locul 2) şi CS Hunedoara (locul 3).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

21 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

21 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

21 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

21 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

21 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

21 de ore ago