Categories: Gura lumii

Gura lumii, 31.01.2017

Vorbesc cârcotaşii că sunt mai mulţi săgetaţi care riscă să-şi piardă posturile prin organizaţie, dar se pare că asta şi vor ei. Zvonerii şuşotesc prin zonă că s-a aflat acum de ce au pierdut săgetaţii alegerile şi la noi în judeţ. Cică unii membri au tras pentru cei care spun că sunt adevăraţii liberali, astfel că nu era posibil ca organizaţia PNL din judeţ să înregistreze un succes cu aşa oameni. Acum, gurile rele au aflat că lucrurile ar putea să iasă la iveală şi cei care au trădat să fie puşi să plătească. Numai că nu se ştie dacă nu au avut acordul şefului pentru a face asta, adică să muncească pentru cei care le fac concurenţă în ale liberalismului şi să-i lase pe colegi să se descurce cum pot. Dacă totul ieşea bine, urmau să pună mâna şi trădătorii pe ceva funcţii. A ieşit prost, însă, şi acum aşteaptă funcţii de la cei pentru care au tras în campanie.

Vorbesc cârcotaşii că un director mare de tot vrea cu tot dinadinsul să-şi păstreze funcţia pe care s-a cocoţat de puţin timp, e adevărat. Omul nostru trage toate sforile pentru a-şi menţine poziţia, însă nu se ştie dacă pilele lui sunt chiar aşa de mari. Are în spate oameni de afaceri care câştigă de pe urma lui, adică de pe urma funcţiei sale, şi care nu vor nici ei ca omul nostru să plece de acolo. Cum e la noi, te faci frate şi cu Dracul, până treci puntea, în cazul nostru până îţi faci noi prieteni şi ştii unde să duci şpaga. Zvonerii şuşotesc că managerul nostru a avut şi o întâlnire de taină cu un lider politic de la care vrea sprijin, ca să nu fie dat jos de pe fotoliul de care ţine cu dinţii. Numai că liderul cu care s-a întâlnit se pare că face ce ştie el mai bine. Îi dă ţeapă directorului de care vorbim.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Asa este in politica, oricum directorasul de care se face vorbire si-a tinut posturile doar cu spaga, ca de are de unde, la fel face si el, acu cere mila la alte partide dupa ce a fost trup si suflet pentru Petrica si a fluturat staegul in randurile din fata. Asa se intampla cand te conduc fufele.

  • Asa este in politica, oricum directorasul de care se face vorbire si-a tinut posturile doar cu spaga, ca de are de unde, la fel face si el, acu cere mila la alte partide dupa ce a fost trup si suflet pentru Petrica si a fluturat steagul in randurile din fata. Asa se intampla cand te conduc fufele.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că s-au pus deja la bă­taie bani frumoși pen­tru unii candidați care…

4 ore ago

Laurențiu Nistor: Drumuri moderne pentru dezvoltarea comunităților locale

Infrastructura rutieră modernă este primul pas spre dezvoltarea social-eco­no­mică și turistică a județului Hunedoara. Consiliul…

4 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara Pentru că va primi titlul de Cetățean de Onoare…

4 ore ago

Bulina negră

Dan Vîlceanu, deputat neafiliat Pentru că l-a mușcat pe fostul său coleg, deputatul Florin Roman,…

4 ore ago

Ce exemplu, ce scandal! Bătaie în Parlamentul României. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că i-a dat un genunchi în față

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat,…

4 ore ago

Un nou val de praf saharian lovește România – Care vor fi zonele afectate

Meteorologii anunţă că un nou val de praf saharian va ajunge deasupra României, începând de…

4 ore ago