Bulina albă, 13.12.2016

Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara

Pentru că în acest an, municipiul a fost împodobit foarte frumos, cu luminiţe multe, pe mai multe artere din municipiu, dar şi în faţa Casei de Cultură.

2 comentarii la „Bulina albă, 13.12.2016”

 1. sincer in fata la Casa de Cultura sulita aceea care cica ar fi brad este oribila, dar in rest sunt de acord cu dvs.

 2. Gura târgului spune ca anul ăsta orașul ca împodobire sarbători arată mai slăbuț ca anul trecut. Sa facut economie la bani, pentru PRIME și RECOMPENSE celor care sau distins în campaniile electorale/gura lumii !
  Puncte slabe:
  1.Surogat BRAD/metalic care NU poate înlocui nici o dată BRADUL NATURAL.Surogatul, nu este in spiritul CRACIUNULUI la români, indiferent de ce argumente ipocrite se afirmă momentan. Natura se protejează prin legi speciale și clare și stoparea corupției.
  2.Mosul ăla sperie copiii prin dimensiunile sale. Ptr.o poză cu d-nl Primar/moșul trebuie să treci strada ptr.a încadra copilul și moșul în imagine.
  3.Trenuletul, efect luminos prost ales. Totul alb ?? Pe imagini foto nu se distinge ce vrea să fie ! Niste becuri roșii la roți/coș era mai de efect.
  4.Cutia cu VOTURI la indemana alegatorului pe post de cutie cu DARURI, pusă strategig?
  5.Spiritul religios legat de nasterea Domnului ISUS HRISTOS, ilustrat prin sceneta cu staul și figurine unde este d-nl Primar?
  Subsemnatul care NU este PLATIT de nici un partid politic îi dau o… BULINĂ NEAGRĂ !

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.