Gura lumii 13.10.2017

12 octombrie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Într-o mare companie de stat a judeţului, lucrurile bizare şi curioase se produc tot mai des. Deşi de curând firma a trecut printr-o mare nenorocire, pierzând doi angajaţi chiar în câmpul muncii, omul din fruntea instituţiei nu a fost nicidecum tras la răspundere, ci chiar recompensat. Gurile rele vorbesc că deşi remuneraţia bănească a acestuia a fost redusă în urmă cu puţin timp, ea i-a revenit la valoarea iniţială, o decizie luată chiar de cei care ar trebui să găsească soluţii de economie în firmă. Pe la colţuri se vorbeşte că directorul cu pricina mai are doar o lună de stat în fruntea companiei şi nu i-ar strica o leafă mai mare acum, când se apropie cu paşi repezi de retragere.

La o grupare ce a făcut furori în ultimii ani în competiţia judeţeană din cel mai iubit sport, atmosfera din vestiar s-a deteriorat în ultimul timp. Cârcotaşii vorbesc că starea de tensiune a intervenit şi pe fondul rezultatelor mai puţin bune din acest început de sezon. Cică după ultima partidă, în care trupa cu nume de zburătoare a fost pusă la respect de campioana judeţului, în vestiar s-a lăsat cu vorbe grele între antrenor şi o parte din elevii săi. Drept urmare, primul a fost pus cam pe linie moartă, altă persoană urmând să-i preia atribuţiile, decizia venind şi ca un soi de şoc pentru redresarea echipei. Rămâne de văzut, prin rezultatele următoare, dacă decizia a fost cea bună sau nu.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Machiavelli spune:

    Tovarasi , dar de energetica MURIBUNDA nimic ?! Doar pentru ca dezastrul poarta marca PSD ?! Nu stiti sau nu vreti sa stiti?! Ca de interesat, precum si pe maharii PSD din judet, nu va intereseaza. Vai mama ei de deontologie, va spalati pe picioare cu ea. Foaie de partid ati fost. Foaie de partid ati ramas.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Apa Serv Valea Jiului a construit un nou popas turistic

Operatorul de apă şi canal din Valea Jiului îşi continuă programul prin care urmăreşte să se implice în rezolvarea unor...

Infuzie de capital pentru Spitalul Judeţean din Deva

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara va aloca o sumă de bani Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, aflat în dificultate din...

Anunţ Finanţe, 13 octombrie

Închide