Gura lumii, 12.08.2019

11 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

  Şeful unei instituţii din regiunea cu lămpaşe bate săptămânal drumul către centrul ţării, unde încearcă din răsputeri să-şi aranjeze un post de conducere la judeţ. Gurile rele spun că respectivul, versat în tot felul de afaceri necurate, vrea să-l debarce pe actualul adjunct, un coleg de-al lui de la circă. Se ajută de un politician cu influenţă la judeţ, cât şi mai sus.  Cârcotaşii spun că s-a acţionat cât de cât pe acestă linie şi s-a încercat găsirea unui nod în papură celui care ocupă postul vizat, dar totul a fost fără rezultat. Tot cârcotaşii mai spun că se va mai încerca o soluţie pentru a împăca pe toată lumea, adică înfiinţarea unui post similar pe care să-l ocupe protejatul.

Se plâng că au nevoie de forţă de muncă şi că plătesc regeşte, dar ni-meni nu vrea să le ocupe posturile. Gurile rele spun că o firmă de construcţii abonată la lucrări pe banii statului promite câte-n lună şi în stele, de la lefuri în sute de euro şi până la vacanţe peste hotare. Patronii din sudul judeţului se răţoiesc peste tot pe unde apucă, cum că nu-şi găsesc oameni, că ei fac şi dreg. În realitate, lefurile de câte 500 sau chiar 1000 de euro sunt salariul minim pe economie, susţin cârcotaşii. Cei care se duc să lucreze la cei doi patroni mai primesc ceva mărunţiş ”la negru”, mai spun bârfitorii, dar nicidecum sumele cu care aceştia se laudă. Tot oamenii vorbesc prin târg că indivizii vor să-şi construiască o campanie de oameni binevoitori, corecţi şi săritori, pentru a candida la primărie.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 12.08.2019

Mircea Hurubean, tânăr din Petroşani

Bulină albă, 12.08.2019

Mircea Flavius Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara

Tâlhar prins de localnici şi dat pe mâna poliţiştilor

Un individ a tâlhărit o femeie, care se îndrepta spre locuinţa ei, din cartierul Aeroport din Petroşani. Victima a strigat...

Închide