Gura lumii, 12.07.2018

11 iulie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

Se zvoneşte printr-un municipiu important din judeţ că e mare agitaţie în lumea interlopă după ţepele date unor săli de jocuri de noroc şi cazinouri. Cică nişte indivizi rău famaţi au schimbat mii de euro falşi la localurile cu pricina şi apoi şi-au luat tălpăşiţa. Spre orizonturi mai calde şi mai prietenoase, într-un concediu prelungit, unde nimeni nu-i întreabă de sănătate. Din toată această poveste se desprind două probleme. Prima e că banii schimbaţi au fost falşi. Iar a doua e că de unde şi până unde la cazinouri şi săli de jocuri de noroc poţi schimba valută? Oare au fost singurele locuri unde poţi să faci aşa ceva sau mai sunt şi altele?

Cică într-o comună cu câteva sute de suflete, locul de primar se va elibera la următoarele alegeri. Actualul ales al comunei cu o vechime de peste două decenii s-ar fi săturat să poarte povara banderolei pe umeri şi s-ar fi hotărât să se retragă. Nu a spus-o oficial, însă cârcotaşii aşa vorbesc şi îşi fac calcule despre cum ar ajunge ei în locul mult râvnit. Mai ales că acum, leafa majorată de primar îţi permite un trai pe vătrai, ca să nu mai vorbim despre alte privilegii pe care le presupune o astfel de funcţie. Singura dilemă a viitorilor candidaţi ar fi partidul de care să se lipească. De acel din care provine actualul primar şi care a câştigat detaşat cinci bătălii electorale, sau să-şi încerce destinul înrolându-se în tabăra politică rivală. Aşa că, aviz partidelor care îşi doresc să mai pună o primărie în lista celor câştigate sau pierdute la următoarele alegeri.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Cristina O spune:

  E plina Deva de BET-uri si sali de jocuri si terase, una in alta ! Atata stim – sa dau autorizatii pentru tot felul de porcarii. In judetul asta nu se face productie si nimic serios, doar se zace la terase. Un domn numara intr-o zi second-urile, dar barurile si terasele, unde o groaza de pierde-vara (sau mai bine zis, pierde-an, ca-s zi si noapte acolo) stau sub geamurile oamenilor care muncesc si care s-ar mai odihni dupa-masa, astea nu le-a vazut si nu le-a numarat domnul acela.Iar un domn de primarie, care are prieteni care detin baruri, carora probabil tot el le-a dat sau facilitat autorizatiile, arata acestora plangerile celor deranjati de aceste baruri. Asa se procedeaza? Domnul acela inca face purici acolo, de ce? Chiar nu va intereseaza si aceste lucruri? Pana una-alta, sunteti tinuti pe banii celor care muncesc, nu ale celor care stau la terase, domnilor jurnalisti !

 2. Mesagerul Hunedorean spune:

  @Cristina O
  Faci o mare confuzie, doamna sau domnisoara. Noi, jurnaliștii nu suntem ținuți pe banii celor ce muncesc, ci dimpotriva muncim din greu ca sa ne asiguram lefurile. Ziarele si posturile de radio si televiziune – cu exceptia TVR si Radio Romania, care sunt de stat si sustinute din bani publici – sunt toate private. Deci, functioneaza ca orice firma privata si isi asigura veniturile din munca intregii echipe redactionale.
  In alta ordine de idei, chiar ne intereseaza orice problema care afecteaza comunitatea si viata cetatenilor. Daca cititi cotidianul nostru, atunci ati putut vedea acest lucru. Daca chiar aveti informatii concrete despre nereguli din institutiile publice, veniti cu ele la ziar, sau scrieti-ne si le vom verifica si, daca sunt reale, le vom face publice.
  Redactia Mesagerul Hunedorean

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Căminul cultural din Băiţa va intra în reabilitare

În baza unui proiect european accesat şi câştigat prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), comunitatea din Băiţa va avea...

Lucrări de modernizare stradală în Turdaş

Din bani europeni nerambursabili (84.000 de euro), administraţia publică din Turdaş va moderniza o stradă aflată în interiorul localităţii principale....

Consilierul local PNL Robert Muzsic, în război cu ANI

Consilierul local PNL din Hunedoara Robert Muzsic (foto) este pus pe fapte mari. După ce a câştigat bătălia cu conducerea...

Închide